2777
2789
عنوان

شوهرم سگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 115 پست
لینک: https://telegram.me/joinchat/BSsS6UCqs9oBPEREeP5UHA فقط  معبرین٬ حق سوال از افراد را دا ...

معبرین یعنی چی

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
دعاکن منم زودترعروسی کنم خدامثل دخترت بهم بده عاشق دخترم😉😉

انشالله خدا بهت یه دختر ناز میده😍😍😍😘😘😘😘

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله خدا بهت یه دختر ناز میده😍😍😍😘😘😘😘

الهی امین میشه بازم ازدخترت عکس بزاری خیلیییی نازه خدابرات نگهش داره وازچشم بددورش کنه

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....
معبرين يعني كسايي كه تعبير ميكنن منظوزش اينه كه اونا فقط حق دارن از كسايي كه خواب ميبنن سوال كنن

اهااا..مرسی عزیزم

اسم كانالشم @tabirkhab

بريد اونجا شايد از طريق كانالش تونستيد بريد تو كروهش بجه ها تعبير خواباشون عاليه بعضي معبراش استخاره هم ميكنن براتون بعضياشونم با موكل در ارتباطن و از اون طريق تعبري ميكنن 

اسم كانالشم @tabirkhab بريد اونجا شايد از طريق كانالش تونستيد بريد تو كروهش بجه ها تعبير خواباشون ع ...

مرسییبیی لطف کردیییی❤❤❤❤❤

تعبیر خواب شما اینه که یه مرد دیگه غیر از شوهرتون بهتون علاقمنده و شما می خواید شوهرتون رو فدای علاق ...

علاقه مند ک میدونم ی نفر هس 

ولی من اصلا نگاشم نمیکنم چ برسه..

من عاشق شوهرممم بی نهایت

اع ندیدیش 

خیلییییی به دلم نشست دخترتون حتماببوسش خوشکل خانومو😘😘😘رنگ چشماش به کی رفته عزیزم

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....
خیلییییی به دلم نشست دخترتون حتماببوسش خوشکل خانومو😘😘😘رنگ چشماش به کی رفته عزیزم

چشم عزیزممم

ب مادربزرگ مادرم😂😂