2777
2789
عنوان

شوهرم سگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 115 پست
لینک: https://telegram.me/joinchat/BSsS6UCqs9oBPEREeP5UHA فقط  معبرین٬ حق سوال از افراد را دا ...

معبرین یعنی چی

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
دعاکن منم زودترعروسی کنم خدامثل دخترت بهم بده عاشق دخترم😉😉

انشالله خدا بهت یه دختر ناز میده😍😍😍😘😘😘😘

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا بهت یه دختر ناز میده😍😍😍😘😘😘😘

الهی امین میشه بازم ازدخترت عکس بزاری خیلیییی نازه خدابرات نگهش داره وازچشم بددورش کنه

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....
معبرين يعني كسايي كه تعبير ميكنن منظوزش اينه كه اونا فقط حق دارن از كسايي كه خواب ميبنن سوال كنن

اهااا..مرسی عزیزم

اسم كانالشم @tabirkhab

بريد اونجا شايد از طريق كانالش تونستيد بريد تو كروهش بجه ها تعبير خواباشون عاليه بعضي معبراش استخاره هم ميكنن براتون بعضياشونم با موكل در ارتباطن و از اون طريق تعبري ميكنن 

اسم كانالشم @tabirkhab بريد اونجا شايد از طريق كانالش تونستيد بريد تو كروهش بجه ها تعبير خواباشون ع ...

مرسییبیی لطف کردیییی❤❤❤❤❤

تعبیر خواب شما اینه که یه مرد دیگه غیر از شوهرتون بهتون علاقمنده و شما می خواید شوهرتون رو فدای علاق ...

علاقه مند ک میدونم ی نفر هس 

ولی من اصلا نگاشم نمیکنم چ برسه..

من عاشق شوهرممم بی نهایت

اع ندیدیش 

خیلییییی به دلم نشست دخترتون حتماببوسش خوشکل خانومو😘😘😘رنگ چشماش به کی رفته عزیزم

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....
خیلییییی به دلم نشست دخترتون حتماببوسش خوشکل خانومو😘😘😘رنگ چشماش به کی رفته عزیزم

چشم عزیزممم

ب مادربزرگ مادرم😂😂