2777
2789
شما خودت اونجا زندگی میکنی؟

زندگی می کردم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا یعنی تابستونا انقد گرمه؟

بله 

دمای ۵۰ هم میره 

یه موقع باد گرم میسوری

یه موقع هم شرجی دما پایین اما هوا دم 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

اب و هوا خوبه معتدله تابستون ها که عالیه.

شوخی میکنی دیگه؟😅خودت گناوه ای؟

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

عزمزمه احتمالا تو عید رفتیناز اسفند تا بعد سیزده بسیار شلوغه و خود شهروندان گلایه دارن از وضعیت چون ...

نه عزیزم 

غیر از ایام عید بازم هم رفتیم 

فاضلاب ندارن نمی‌دونم چجوریع که الی که توی خونه استفاده میکنند نمیره توی چاه مستقیم از دم خونه هامون سرازیر میشه میاد بیرون و می‌ره بع سمت دریا،یک بوی بدی میده اصلا توی شهرشون همیشه بخاطر همینه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

ممنون که گفتین

خواهش اما برا سرمایه ضرر نمیکنی بخری

از کجا میخوای بیایی گناوه

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
نه عزیزم غیر از ایام عید بازم هم رفتیم فاضلاب ندارن نمی‌دونم چجوریع که الی که توی خونه استفاده میکنن ...

اینطورام نیست اخه😬

از ایرانشهر

خب بلوچستان میشه خودت از گرما میای دیگه چرا سختته پس

گرمای اینجا

به گرمای زاهدان نمیرسه

اره اما من برای زندگی میخوتستم شما میگی اونجا بشدت گرم

بله دیگه ولی اگه از سیستانی ازونجایی خنک تره