2777
2789
عنوان

بیاید از زنانگی هایی که نداریم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 20973 بازدید | 451 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارایش ندارم کفش پاشنه بلند ندارم تو کار ای سنگین روبکسی نمیندازم حتی ی بار قالی ۱۲متری رو تنهایی بردم رو پشت بوم قالی شسته رو 

خیلی هم تند راه میرم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
فقط الان خانه داری بچه داری .وقت نمیشه بلن شم ارایش کنم لباسای خوب و ...بپوشم . اوووه

خسته نباشی عزیزم 🥰 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

آره خیلی ذخیره آهنم کمهاینقدر تاثیر داره؟

آره خیلی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ارایش ندارم کفش پاشنه بلند ندارم تو کار ای سنگین روبکسی نمیندازم حتی ی بار قالی ۱۲متری رو تنهایی برد ...

دیسکت بیرون نزنه خدایی نکرده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

کله پاچه سیراب شیردان بخوریم زنانگی نداریم 😁پس ولش کن همون زنانگی نداشته باشم بهتره تا از عشقم بگذر ...

من همسرم هروقت میخاد خوشحالم کنه برام کله پاچه میگیره😂😂

ناخن هام و هیچوقت کاشت نمیکنم نمیزارم بلند بشه و لاک نمیزنم 

موهامو همیشه کوتاه میکنم

از چیزهای شیرین و ترش خیلی خوشم نمیاد 

بجاش عاشق کله پاچه و کبابم 

نمیتونم کفش های پاشنه بلند و کیف دستی رو تحمل کنم 

همیشه یه کوله رو دوشمه 

منم یخچال میزارم روشونم جابه جا میکنم وسایل ارایشی نمیخرم اصلا اهل ارایشگاه رفتن نیستم ابروهام دست نخورده است وزنگ موهام هم مشکی صبر نمینکنم شوهرم بیاد کمکم فرشا جابه جا کنه خودم جمع میکنم میدم قالیشوی پیازم با غذا میخورم🤣

من معمولا شیش جیب و بگم میپوشم😂😂

همیشه بگ می‌پوشم منم😂ولی شیش جیب تاحالا نپوشیدم خیلی وقته بیرون میرم ارایشم نمیکنم ماسک میزنم بجز مهمونی که اونم کم میرم بیشتر تو خونم😂😂

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش