2777
2789

من برخلاف بقیه دخترا از پاستیل بدم میاد، عاشق کله پاچه و سیراب شیردونم،از لوس حرف زدن بدم میاد، آدم ادایی نیستم

کفش پاشنه بلند ندارم بلدم نیستم باهاش راه برم.

شما چه زنانگی هایی ندارید؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط الان خانه داری بچه داری .

وقت نمیشه بلن شم ارایش کنم لباسای  خوب و ...بپوشم . اوووه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دو خط اولت منم مثل تو

ولی عاشق کفش پاشنه بلندم

از جلب توجه بدم میاد کسی نگاه کنه بدم میاد دوست دارم خفش کنم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

از سیرابی بدم میاد ولی عاشق کله پاچم منم از پاستیل بدم میاد😂

بالد نیستم با ناز راه برم بقیه دوستان با ناز راه میرن من انگار میخوام برم دعوا😂

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

در خیارشور ترشی رو به هر زوری هست باز میکنم دوست دارم😂

اونو من نمیتونم😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

از سیرابی بدم میاد ولی عاشق کله پاچم منم از پاستیل بدم میاد😂بالد نیستم با ناز راه برم بقیه دوستان ب ...

من معمولا شیش جیب و بگم میپوشم😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792