2777
2789

سلام من ۱۴ سوره کوثر به نیت تمام خانمایی که تو این تاپیک شرکت کنند میخونم...شما هم هرتعداد میخونی بگو.اسمتم اگه دوست داشتی بگو برات دعا کنیم...من محدثه هستم شوهرم اعتیاد داره و یه مدت بیکار شده....برادرم میخاد ازدواج کنه اما یه گزینه خوب هنوز پیدا نکردیم...برامنم دعا کنید.....یه دنیا ممنون❤ 

۳

برم سرکار

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوتید تاپیک اخرم

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

۵تا سوره کوثر براتون  خوندم انشاا... ک گره از مشکلاتتون  باز بشه

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

۱۴ تا برات سوره کوثر خوندم

مشکلاتت حل میشه 🩵🫶🏻🩵

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

سلام عیدتون مبارک ان شاءالله همگی امشب به لبخند آقا جونمون تووو گهواره آمرزیده بشیم 

منم برای شما ۱۴ تا سوره کوثر میخونم ان شاءالله حاجت روا بشین 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

التماس دعا سمیه 

خوب شدن حالم و ب سلامت فارغ شدنم

۵ تا میفرستم

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

7 تا میخونم

دعا کن رابطم درست شه💔

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

جانا

دعا کنید مشکلات مالیم و کاریم حل بشه

پنجتا کوثر❤️🙏🏼

حاجت رواشین

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...