2777
2789
عنوان

چرا اخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم ایول به مرامش که گفته ما نمیایم😏من برا افطاری دعوتشون کردم اووووه کلی هم تدارک دیدم ولی نیومدن ...

وای چقدر بیشعور بودن ببخشید البته بعد اینهمه تدارک😡 اونوقت تو چکار کردی؟

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

من یه جاری دارم ۳ تا عروس داره و ۲ تا دختر مجرد جمعه ها که عروساش میان خونش همه نشستن خودش تنها آشپزی میکنه و جمع جور حتا دختراش دست نمیزنن خیلی خانه داره

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

تو دعوتتو کردی اون نیومدن ازاین به بعد دیگه هیچ وقت دعوتشون نکن.این قصیه رو هم به شوهرت حتما بگو.بگو که دعوتشون کزدم با لحن بدی دعوتمو رد کرد از این به هم ازم انتظار نداشته باش دعوتشون کنم خواستن خودشون بیان قدمشون رو چشم.

من مادرشوهرم یه بار زنگ زدم‌گفتم دارم میام خونتون گفت نیا فردا بیا‌.منم ناراحت شدم به شوهرم گفتم .حالا مجبوره هر بار دعوت کنه تامن تشریفمو ببرم با پسر م وشوهرم.

یه کاری کن دفعه اخرش باشه دعوتتو ردکرده. 

بابا بي محلي كن منتش رو هم حتتتتتما بذار

هر جا نشستي هر جا رفتي بگو واي فلاني رو دعوت كردم خونه ام نيومد اصرار هم كردماااا بازم نيومد

اينقدر بگو و بگو كه از رو بره

الان تو برگ برنده داري يه بار دعوت كردي رد كردن.نبايد بذاري برگ برنده ات رو اونا استفاده كنن

هم به شوهرت منت بذار هم همه جا بگو

وای چقدر بیشعور بودن ببخشید البته بعد اینهمه تدارک😡 اونوقت تو چکار کردی؟

هیچی چیکار میتونستم بکنم

شوهرمم که بیشتر از خودم ناراحت بود زنگ زد به مامانش چرا نیومدین کلی چرت و پرت گفت .آخرشم نفهمیدم چرا نیومدن😑

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

از الان هر وقت هر حرفي زد برگرد بگو اره اون دفعه دعوتتون كردم نيومديد!! هر حرفي.خودشون همين جورين يه كار كه واسه آدم مي كنن همش به رو ميارن الان نوبت تو هست.به جاي ناراحت بودن از اين موقعيت واسه حفظ برتري خودت استفاده كن تا ميتوني.بذار هميشه عذاب وجدان داشته باشن واسه اين برخوردشون

چه بی شخصیت من خواهربرادرای شوهرمو دعوت میکنم زنگ میزنم مادره میگم شمام بیاین میگه نمیایم ازمن اصرارازاون انکار،میگم واسه شماهم درست کردم میگه بزارواسه فردات غروب مهمونامیان میببینم اونم عین دسته بیل افتاده دنبالشون،همشم میگه وای خودمون یه قابلمه برنج داشتیم الان ریختمش کی غذامیخوره؟بعدته بشقاب بچه هاشم میخوره علاوه برسازمان

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...