2777
2789
عنوان

چشم زخم

138 بازدید | 18 پست

سلام من از تابستون که یکی دوبار اقوام همسرم اومدن خونم حالم بد بود و سرگیجه داشتم.... به یه همکارمون سرکار گفتم برام تخم مرغ شکست و هر دو بار اسم یکی از فامیلهای شوهرم دراومد. امروز عقد خواهرم بود بعد از اینکه مهمونا رفتن و خودمون بودیم داشتم این ماجرا رو براشون میگفتم که تا اسم طرف رو گفتم کسی که بغل دستم بود می خواست رو زمین بشینه که صندلی میزبان مبل سر خورد و خورد تو تلویزیون و تلویزیون شکست... به نظرتون ربطی داره به این که اسم اونو داشتم میگفتم و راه اینکه هر وقت دیدمشون بلایی سر خودم یا بچه هام نیاد چیه. چون چند بار اتفاق افتاده که بعد دیدنشون یه طوری شدیم. عید هم میبینیمشون. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عریزم میدونی تخم مرغ شکستن و اسم کسی را اوردن، گناهه! میدونی تهمت بزرگیه! اصلا شاید طرف زندگی شما براش مهم نباشه، خواهشا اگه میخواهید هم تخم مرغ بشکنید اینجور اسم نکید، من به نوبه ی خودم اگه بفهمم کسی پشت سرم این کار را کرده و بعد تهمت بزنع برای چشم زخم هیچ وقت نمیبخشمش، بقیه هم همینطور. به دوستتون بگید کم تهمت بزنه.

برای دفع قضا بلا صدقه بدید، قران بخونید، به حیوونا غذا بدید، خوبی کنید، نه اینکه به یه انسان بی گناه تهمت بزنید.

من نمیدونستم گناهه.

روی اسم کسی شکسته بشه و دلت چرکین بشه گناهه، خواستی بشکنی هم همه ی اسمها را بیار حتی خودت، حتی دوستت و اون کسانی که فکرشون هم نمیکنی و اخر بار تخم مرغ را بشکنید. 

روی اسم کسی شکسته بشه و دلت چرکین بشه گناهه، خواستی بشکنی هم همه ی اسمها را بیار حتی خودت، حتی دوستت ...

من که بلد نبودم ولی تا هر دو بار تا به اسم اون رسید شکست. البته میگن خرافاته ولی من هر وقت با اونا رفت و امد کردم یه چیزی شده حالا شاید از دوست داشتن باشه نمیدونم. ولی حتما صدقه میدم. 

روی اسم کسی شکسته بشه و دلت چرکین بشه گناهه، خواستی بشکنی هم همه ی اسمها را بیار حتی خودت، حتی دوستت ...

والا یه جوری شده میترسم عید ببینمش یا میگم یه لباس کهنه بپوشم به چشمش نیام. 

والا یه جوری شده میترسم عید ببینمش یا میگم یه لباس کهنه بپوشم به چشمش نیام.

اگه میدونی اینجوریه، صدقه بده، ایت الکرسی همراه داشته باش و بخون.  از زندگیت اصلا نگو. لباس و ... هم نمیخواد نو و گرون بپوشی. چون قبول دارم بعضی ها یا انرژیشون به ما نمیخوره یا هرچی، همچین حسی ازشون گرفته میشه. 

ولی میگم نمیخواد به کسی بگی یا جوری باشه خودش متوجه بشه.

اینم چند بار بخون

ماشاالله لا حول و لا قوت الا بالله والعلی العظیم