2777
2789
عنوان

به نظرتون توقعم بی جاست 🥲😞😞

280 بازدید | 24 پست

من سرماخوردم 

نزدیک پریودمم هست 

بعد معدمم خراش داره 

حالا اینارو نگفتم که بگم وای چقدر بدبختم 

فقط اینکه سرماخوردگیم اذیتم میکنه 

من واسه درس خوندن میرم کتابخونه 

امروز رفتم اما دووم نیاوردم اومدم پس 

مامانم میگه چرا اومدی درس می‌خواندی البته حقم داره الان بازه ی خیلی مهمیه 

اما حالم واقعا خوب نبود میترسیدم بقیه رو هم مریض کنم عذاب وجدان داشتم برگشتم اخه اونا هم گناه دارن

الان با این حال بدم توقع بیجایی هست مامانم برام سوپ درست کنه یکم دمنوش بهم بده ؟

ظهر رفت بازار از اون طرفم خونه خالم منو با این حال بدم رها کرد نهار هم خورش سبزی درست کرد من معدم نمیکشه 

خیلی انتظار زیادیه که ازش بخوام یکی دو روز ازم مراقبت  کنه ؟

همش میگه خودت پاشو برای خودت هر چی میخوای ذرست کن 

خدا شاهده کمرش گرفت حتی مامان بزرگم نیومد سر بزنه دو هفته تمام ازش مراقبت کردم به هر صورتی 

الان اون اینجوری جوابمو میده 

با تنها گذاشتنم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

مامانا از یه جایی به بعد واقعا براشون مهم نیست 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حق داری 

ولی با توقع اتفاقی نمیوفته 

منم خیلی جاها مامانم تنهام گذاشته 

اوناهم گاهی بی حوصله ان

خودت پاشو دمنوش درست کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببین حق داری ولی با توقع اتفاقی نمیوفته منم خیلی جاها مامانم تنهام گذاشته اوناهم گاهی بی حوصله انخود ...

مگه چاره دیگه ای هم دارم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

کاملا حق با شماست عزیزم

خیلی خیلی ناراحتم 

تا وقتی درس بخونم دوسم داره اگه نخونم میشم اون بچه ای که کاش به دنیا نمی اومد

کاملا حق با شماست عزیزم

خیلی خیلی ناراحتم 

کاملا حق با شماست عزیزم

خیلی خیلی ناراحتم 

چند سالتونه عزیزم

دختر من ۱۶ سالشه بهش«تو» بگم عذاب وجدان میگیرم😪 

اونم این روزا چند باری تب و لرز کرده خیلی نگرانم نمیدونم چجوری بعضی مامانا خیالشون راحته(مامان خودمم اینطوری بود ولم میکرد😅) 

تازه من یه دختر سه ماهه هم دارم به اونم باید برسم خیلی سختمه

دلگیر نشو شاید مامانیِ شما فقط میخواد خودت از پس مشکلاتت بر بیای عزیز دلم❤️❤️❤️