2777
2789
عنوان

باز مریض شدم💔😐

76 بازدید | 9 پست

سرما خوردم بیشتر از دوهفتست این دو هفته فقط سرفه میکردم حالا آبریزش هم اضافه شده یه چیزی بگید بخورم سریع خوب شم سرما خوردگی من خیلی بده چند روز دیگه ام ماه رمضان

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

پدر منم متاسفانه اینجوری شدن هرجا میریم خوب نمیشه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله زودتر خوب بشن

همچنین 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

سلام عزیزم منم گرفتم ،متاسفانه باید دوره بیماری بگذره تا بهبود پیدا کنین ، برای سرفه و گلودرد آب ولرم و عسل طبیعی ، روتارین ، شربت دیفن هیدرامین کامپاند خوبه ، دور بودن از عطر و ادکلن یا تحریک کننده گلو مثل گرد و خاک حتی ادویه ها ،برای من شربت و رعایت این نکات خوب بود ، استراحت داشته باشید هوای سرد هم بهتون نخوره

سلام عزیزم منم گرفتم ،متاسفانه باید دوره بیماری بگذره تا بهبود پیدا کنین ، برای سرفه و گلودرد آب ولر ...

ممنونم

حالا برعکس شده سرفه خوب شده آبریزش شروع شده عجب گیری کردم😑

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)