2777
2789
عنوان

کیاشوهربددل داشتن یادارن

83 بازدید | 6 پست

من خسته شدم۱۰ساله دارم زندگی میکنم،چندتابچه دارم هرروز میمیرم وزنده میشم هرروز صدتاتهمت ب خودم وخانوادم میزنه،منو ب هرکس ک ازکنارم رد شه میگ باهاش کاری کردم،گاهاخودمو بیخیال میگیرم ولی دیگ بدم میاد،بعضی وقتا بخدابفکرخودکشی میفتم امابخاطربچه هام میترسم ،بچه هام گناه دارن بااین مریض,ازجدایی هم بخاطراوارگی بچه هام میترسم،این اینقدمریض و دیوونه هست ک ابرو برام نزاره و هربلایی سرم بیاره.حیرونم برام دعاکنید،اگ بدونید چ حرفایی میگ دلتون تیک تیک میشه

من حتی تو عروسی هم آرایش نمیکنم. در خونه رو حق ندارم باز کنم 

هیچ جا بدون خودش تا حالا نرفتم از حرفاشم که نگم براتون به همه عالم و آدم شک داره حتی مادر خودش یه حرفایی میزنه که انشالله اون دنیا هم نشین زبون و اخلاقش باشه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی تو عروسی هم آرایش نمیکنم. در خونه رو حق ندارم باز کنم هیچ جا بدون خودش تا حالا نرفتم از حرفاش ...

منم ارایش نمیکنم،میکردم میگفت واس کی ارایش کردی ،یبارعطرزدم میگ کیوبغل کردی ک عطرش روتنت مونده،