2821
2789
عنوان

صدف خوردم

295 بازدید | 21 پست

امروز درست کردم با اینکه توی شک‌بودم یکی می‌گفت مکروهه یکی‌حروم یکی‌حلال و مونده بودم درست کردم و یه لقمه خوردم اصلا مزه اش خوب بود ولی انگار یه چیزی جلوی‌خوردنم رو می‌گرفت یه لقمه خوردم دیگه نخوردم و همش توی شک‌حروم بودن بودم پس باقی رو نخوردم و رفتم پرسیدم از احکام اینا گفتن حرومه و باید استغفار کنم و بعد میتونم نماز اینا بخونم .

خوب شد دیگه مطمئن شدم چون به نت اعتماد ندارم .

نوشتم برای کسایی که مثل منن کمک شه.

Sorry ...i don't care about that.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مزه چی میداد منم دلم میخاد امتحان کنم هم صدف هم خرچنگ اگه حرومه پس چرا توی ترکیه میخورن و میفروشن او ...

اونا رابطه حروم هم دارن بی حجاب هم هستن.

مزه خوبی میداد یه کم طعم دریا میداد مثل ماهی با جعفری و یکم شیرین چون من با دلستر و سیر و فلفل و باقی مواد درست کرده بودم 

Sorry ...i don't care about that.

مزه چی میداد منم دلم میخاد امتحان کنم هم صدف هم خرچنگ اگه حرومه پس چرا توی ترکیه میخورن و میفروشن او ...

صدف نرم تر و لیز در کل دریایی مزه ماهی میده

خرچنگ گوشتش لاستیکی تره و سفت تره 

تو رستوران غذای حلال، به عنوان پیش غذا یه جور سالاد با صدف آوردن پس قاعدتا حروم نیست دیگه🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اگر حرامه حتما دلیلی داره دیگه 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز