2777
2789
عنوان

آیا حق با منه یا خانواده شوهرم

121 بازدید | 11 پست

هیچ وقت نمیتونم ببخشمشون 

شوهرم اعتیاد داشت پنهون کردن تا اینکه ۸ ماهه بودم فهمیدم بله معتاده 

به پدرش گفتم گفت باشه بکشه 

به مادرش گفتم گفت صبر کن درست میشه 

حتی وقتی ک دستش روی من بلند میشد مادرش می‌گفت زن باید زبونش کوتاه باشه با شوهرش دهن به دهن نشه

حتی بخاطر مادرش ی بار منو زد 

و من تا ۲ ماه قهر رفتم خانوادش اصلا نیامدن 

گفتن خودش مقصره زبونش درازه 

در حالی ک شوهرم پنهون کاری داشت 

اونا فقط منطقشون اینه زن باید بار بیاره شوهرش رو 

ازشون بدم میاد متنفرم 

بنظرتون خدا ی روزی حق منم میگیره؟؟؟ 

منم میبنم زجر اونا روو؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

ایشالا کارمای کارشونو پس بدن

حق با شماست

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا کارمای کارشونو پس بدن حق با شماست

من حقم می‌خوام 

ولی من گناه دارم من خیری ندیدم 

خدا لعنتشون کنه

فقط ظاهر خوبی دارن

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
مادرشوهر منم همین چیزارو میگفت اما دیگه نمیتونه بگه چون زندگیم رو به گند کشید آخراش هست

کی خدا اینا رو به زمین میزنع

ای بابا چرا همه معتاد و خیانت کار شدن همه تاپیک ها همینه 

اعتیاد چقدر زیاد شده فکر کنم ساقی زیاده😀

بعد نمیدونم این چه طرز فکری که میگن زن باید با همه چی کنار بیاد انگار زنا جنس دومن 

همون بهتر ازدواج ها کم شده با این وضعیت

خواهرمن به من که ثابت شده کسی که بدی کنه همیشه حالش ازمنوتوبهتره وخوشیای این دنیارومیبینه وکیف میکنه

چراا 

پسر دایی شوهرم فوت کرد مادرشوهرم می‌خندید می‌گفت باباش گفنع من چطور پول بیمه پسرم بخورم

مادرشوهرم میگف میخوره خوبم میخوره و می‌خندید 

میگفتم خدایا کجایی

چرا اگ ما از این حرف بزنیم تو میزنی پس کله ما 

ولی اینا رو چرا ی زجری نمیدی

کی خدا اینا رو به زمین میزنع

نمیزنه خدا دوسشون داره. مادرشوهرم ی آشغال عوضیه مدام پشت خانوادم بد گفت کنار شوهرم که شوهرم گفت از خانوادت بیزارم قطع رابطه کرد منم نبرد دیدنشون منم دارم تموم میکنم 

نمیزنه خدا دوسشون داره. مادرشوهرم ی آشغال عوضیه مدام پشت خانوادم بد گفت کنار شوهرم که شوهرم گفت از خ ...

سر چی 

نمیزنه خدا دوسشون داره. مادرشوهرم ی آشغال عوضیه مدام پشت خانوادم بد گفت کنار شوهرم که شوهرم گفت از خ ...

من دیگ از کنار شوهرم لذت نمی‌برم 

میاد کنارم ولی من دیگ دلزده شدم 

فکر کن فقط 70درصد خودم دارم زندگی میکنم