2777
2789
عنوان

موفرفری ها و وزوزی ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 27 پست

شامپوهايي كه من استفاده كردمً و خوب بودن اكثراً ابرسان بودن ( hydration) حالا مارك داو ابي كمرنگ ميشه ولي تقريبا نيست ديگه ازش بهترينش بودًه، اگر از سمت جلفا يا جاييً كه از تركيه وارد ميكنن بتوني بگيري پانتن هم خَيلي خوبه فقط اونايي كه از دبي وارد ميشه اصلا نخر كيفيتش خَيلي فرق ميكنه منو كچل كرد😬😬😬، بعد از حمام هم دو تا اسپري هست استفاده ميكنم، ابيه يكم گرونه ولي خَيلي خَيلي لخت ميكنه، قرمزه قيمتش مناسبه و هر دفعه ميزنم محافظ حرارت هم هست، ماسك مو هم تازگيا يكي گرفتم الان سه باره استفاده كردمً احساس ميكنم موهام به حدي لخت ميشه كه حتي بابليس كشيدم و تافت زدم نيم ساعت بعد انگار اتو مو كشيده بودمً 😬😬😬😬 الان هر چي تَو كمد دارمً عكساشو ميزارم برات 

١. و ٢. شامپو پانتن كه خيلي راضيم

٣. اسپري خَيلي لخت ميكنه يكم گفتم گرون تره 

٤. اسپري معمولي هر دفعه ميزنم بعد حمام 

٥. ماسك مو 

خیلی گرون درمیاد پرسیدم 400 گفتن

گرون در مياد ولي اولا تا مدتها راحتي كه موهات بلند بشه از ريشه، بعد من خودم دو بار كراتينه كردمً بعدش احساس كردمً در كل موهام صاف تر شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تركيب سس مايونز و روغن زيتون چند ساعت بزار رو موهات بعد بشور. بعد از حمام هم كمي روغن نارگيل بزن

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
شامپوهايي كه من استفاده كردمً و خوب بودن اكثراً ابرسان بودن ( hydration) حالا مارك داو ابي كمرنگ ميش ...

ممنون کاش قیمتاشونم میگفتین .چون گرون از نظر هر کس فرقداره.

اسپري باز كننده گره مو كودك فيروز خيلي خوبه، وز مو را ميگيره. من موهام فر هست و واقعاً ازش راضيم،&nb ...

روش چي نوشته؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

شامپوهارو يادم نيست ولي اسپري مثلا قرمزه ١٣-١٤ گرفته بودمً. ابي ٣٨ مقدارشم كمتره مني كه هر روز دوش ميگيرم يكم زياده برام هر شيشه قرمزو من ي ماهه تموم ميكنم 

این تاپیک رو نگاه بندازید، بهتون خیلی کمک می‌کنه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

براى موهاى بچه ات بازم تيس ماسك مو و دوفاز بزنى منم موهام فرفريه تنها راهش روغن هاى طبيعيه قبل حموم روغن زيتون بزن يك ساعت قبل نايلون بكشيدرو سرتون بعد بريد حموم بعد حموم هم روغن بادوم و نارگيل يا ارگان اصل بخريد استفاده كنيد 

خودت هم ميتونى ماسك داخل حموم استفاده كنى 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا