2777
2789
عنوان

آیا من خسیسم

168 بازدید | 9 پست

امسال لباس های گرمم رو خیلی تمیز نگه می دارم که وقتی سال بعد سر کار می پوشم همکاران فکر می کنند نو است ..

مثلا یک دست کاموایی دارم پارسال خریدم پارسال دو هفته پوشیدم بعد زیر بغلش رو شستم گذاشتمش کنار ..

امسال یک هفته پوشیدم و باز همون طور شستم و گذاشتم کنار برای سال بعد ..

انگار نو است ....

خداییش اگه میشوری کامل بشورچون خودت متوجه نمیشی ولی دیگرانوبیهوش میکنی

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیس نیستی فقط بشور بزار کنار که کلا کمدت بوی بد نگیره، من لباس زیاد میخرم ولی پالتوی ده سال قبلم رو هم دارم وقتی زیاد میخرم طبیعتن کهنه نمیشه برای تنوع نگه میدارم میپوشم خب 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
باور کن بو نگرفته الان ببینی میگی نو است

میدونم ولی حداقل میخوای بذاری کنارکامل بشورکاموایی باشستن خراب نمیشه کلابعدپوشیدن خراب میشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪