2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید بگید لطفا

57 بازدید | 4 پست

یکی که ۱۸ سالش باشه و داره درس میخونه و قراره عقد کنه عید همین عید امسال چون نمیتونه بره سربازی(دلایل شخصی)مامانشم طلاق گرفته بعد میخواد معافیت بگیره بعد اگه عید عقد کنه اسم یه زن بره تو شناسماش دیگه معاف نمیشه؟؟؟

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

نه نمیشه. ففط محل خدمتش میشه محل اقامتش

اگه عقد نکنه بعد بره معافیت معاف میشه؟

حتما باید دیپلم بگیره تا معاف شه؟

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر به علت سرپرست مادر داره معاف میشه ،خوب فعلا باید صبر کنه فکر کنم 🫤

چون اون موقع قانون متاهلا در سربازی براش اعمال میشه 

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

اگر به علت سرپرست مادر داره معاف میشه ،خوب فعلا باید صبر کنه فکر کنم 🫤چون اون موقع قانون متاهلا در ...

یعنی اگه عقد کنه دیگه معاف نمیشه؟

و اگه عقد نکنه معاف میشه؟

باید حتما دیپلم بگیره بعد معافیت بگیره؟

یعنی اگه عقد کنه دیگه معاف نمیشه؟و اگه عقد نکنه معاف میشه؟باید حتما دیپلم بگیره بعد معافیت بگیره؟

ببین ایشون الان سرپرست مادرش ه به خاطر همین قراره معاف بشه دیگه ،حالا میشه مجرد 

پس این قانون روش اجرا میشه و معاف میشه 

اگه عقد کنه میشه متاهل ،قانون سرپرست مادر بودن برای یک متاهل فرق می‌کنه ممکنه فقط معاف از رزمش کنن 

نمی‌دونم از آقایون بیان جواب بدن بهتره فکر کنم 

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳