2777
2789
عنوان

خوبه بیاید 🙃

26 بازدید | 4 پست

بچه ها من واقعا واقعا دارم از سردرگمی میمیرم میشه کمکم کنید من دوازدهم هستم الان و داغونه داغونه پایم دهم خیلی جرح کردم نخواندم الان عذاب وجدان داره خفم می‌کنه خانواده دیگه امبدی بهم نداره می‌خوام از صفر صفر شروع کنم چی بخوانم منبع چیکار کنم رشتم تجربی هست 

کلاس چی برم من سر کلاس مدرسه اصلا نمی‌فهمم 

بنظرم کلاس آنلاین بعضی درس ها رو بگیری خوبه

چون میگی وقتت کمه، از معلمای خودتم راضی نیستی

بنظرم کلاسهای حضوری هم وقت تست زنی ت رو میگیره، آنلاین ببین عزیزم

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم کلاس آنلاین بعضی درس ها رو بگیری خوبهچون میگی وقتت کمه، از معلمای خودتم راضی نیستیبنظرم کلاسها ...

ببین من آخه تستی گفتم فعلا نخوانم چون تشریحی هیچی بلد نیستم صفر صفر یعنی چیکار کنم جایی هم که هستم خیلی استاد خوب نداره الان امتحان های مدرسه هم هست نهایی اینا واقعا گیج شدم آنلاین دیز نیست خیلی تازه الان شروع کنم 

ببین من آخه تستی گفتم فعلا نخوانم چون تشریحی هیچی بلد نیستم صفر صفر یعنی چیکار کنم جایی هم که هستم خ ...

زیست فرهمدنیا که میگم واسه نهایی هم خیلی خوبه

باهاش پیش بری و بخونی بالای ۱۸ تضمینه

اگه اولویتت نهایی هست بنظرم رو عمومی هات مثل ادبیات بیشتر وقت بذار

ضریب ادبیات به اندازه زیسته ، یعنی عمومی ها رو جدی بگیر

اگه میخوای قوی تر بشی هم در کنار کتاب درسی، کتابکارای تشریحی بگیر بخون مثل فرمول بیست

ببین تا نهایی هنوز چند ماه مونده، عید هم بهترین فرصته جدی بگیری و از بقیه جلو بزنی

ساعت مطالعه ات رو بالا ببر و نمونه سوال هم بیشتر کار کن

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید