2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما وکیل هستید؟ راضی هستید که این شغل رو انتخاب کردید ؟من احساس میکنم دوران خیلی سختی پیش رو دارم

بله خداروشکر 

مسیر سختیه اراده و اعصاب فولادی میخواد اما کار نشد نداره با سعی و تلاش همه چی امکانپذیره

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

درسته هیچوقت شادی موندگار نیست ولی حس خوب شاد کردن و کمک کردن تا ابد توی قلبت میمونه و به یاد آوردنش ...

خب کار خوب انجام دادن در حق دیگران خیلی خوبه لذت بخشه امید بخشه ولی باید خودتو قوی کنی دیگه درسته ؟

خوبه ولی فقط همین کل هدفته ؟

در حال حاضر بله ولی خب طبیعت انسان کمالگراست و پس از رسیدن به اهدافش مسلما اهداف دیگه ای را برای خودش متصور میشه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بله خداروشکر مسیر سختیه اراده و اعصاب فولادی میخواد اما کار نشد نداره با سعی و تلاش همه چی امکانپذیر ...

همین که هیچی برام روشن و واضح نیست بیشتر میترسم 

بنظرت مرکز استان بهتره برای وکالت یا شهرستان ؟؟

من رتبم به مرکز استان میرسه ولی خونم شهرستان و فاصله با استان یکساعت هست 

نمیدونم حوزه م رو کجا انتخاب کنم !!!

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده