2821
2789

بلههههههه

😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله عزیزم اسمم فاطمه اس لطفا واسه ی حاجت سختم دعا کنید تو این شب عزیز اجرتون با اقا امام زمان

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

چه دعایی می خونین ؟

به نیت شهید سجاد زبرجدی یه زیارت عاشورا هدیه کنید به امام زمان میتونید تند خونیش و تو گوگل بزنید تایمی نمیگیره ازتون  زیارت ال یاسین و سوره ی یاسین و دعای فرجم اگه بخونید عالی

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

من یه حاجتی دارم تا صبح قصد دارم نماز بخونم ودعا کنم اگه قسمت شد جز خدا کسی رو ندارم

به حق ابروی زهرا حاجت روا باشید