2821
2789
عنوان

امپول hcg و hmg

306 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ی سوال دارم لطفا بهم جواب بدین این دو امپول برای چیه و چه موقع میزنند؟

من تنبلی دارم و دکتر این ماه بهم کلومفین داده میخام سعی کنم شانس بارداریمو ببرم بالا میشه راهنمایی کنید

«يا كاشِفَ الكَرْب عَن وَجْهِ الحسين اِكْشِف كَربي بحق اخيك الحسين»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه واقعا تنبلي داري و دكترت درست تشخيص داده كه تنبلي داري واقعا موثره اين آمپولا

اره تنبلی که دارم برای همین محرک بهم داده ولی خب این دوتا امپول برای چی هست و چه موقع باید بزنم؟الان روز ۳ سیکلم هستش

دکتر منم بهم کلومیفن داد دو ماه، ماه سوم این دو آمپول رو داد که به باروری کمک میکنه، همون ماه باردار ...

الهی عزیزممم

خب نمیدونی چند سیکلت زدی؟

عزیزم نمیدونی باید کی بزنم؟

دکترت باید مشخص کنه لتروزول یا کلومیفن میده میخوری روز یازده دوازده سیکل میری سونو باتوجه به سایز فولیکول دکتر یکی از این امپول ا یا هردو رو توروزای مشخص بهت میگه بزن.ایشالا بزودی مامان میشی

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
اره تنبلی که دارم برای همین محرک بهم داده ولی خب این دوتا امپول برای چی هست و چه موقع باید بزنم؟الان ...

لتروزول خوردي؟؟؟؟

منم ازين آمپولها استفاده كردم اما بعد كه رفتم پيش پاكروش بهم گفت اينها به كار تو نميومده و نبايد ميزدي

من از روز ٣پري به مدت ٥روز لتروزول

بعد روز ٨و٩ پري اچ ام جي

روز ١٠پوي سونو واژينال بعد چون كلي فوليكون خوب داشتم همون شب ده پري اچ سي جي زدم

🌸
لتروزول خوردي؟؟؟؟ منم ازين آمپولها استفاده كردم اما بعد كه رفتم پيش پاكروش بهم گفت اينها به كار تو ...

چرا گفته به کارتون نمیومده؟ به چه علت؟ منم برام سواله آخه به منم دادن. برا چی حالا 

چرا گفته به کارتون نمیومده؟ به چه علت؟ منم برام سواله آخه به منم دادن. برا چی حالا 

نميدونم والا

ولي من پري هام منظم بودن و كيست و اينا هم اصلا نداشتم

شايد به اين خاطر گفته

🌸