2777
2789
عنوان

کرم روشن کننده

125 بازدید | 14 پست

بهترین کرم روشن کننده صورت ک میشناسید چیه یچی ک واقعا روشن کنه پوستو

روشن کننده دکتر ژیلا چطوره کسی استفاده کرده؟

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خیلی پوست رو خشک می‌کنه ب نظرم خوب نیست دارم ولی استفاده نمیکنم

ابرسان بزن قبلش

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

شما اینجوری استفاده کردی تاثیر داره؟

من بعضی وقتا و بیشتر برای دست و پام استفاده میکنم ولی برای صورت دوبار بیشتر استفاده نکردم، سری اول مثل شما که میگی یکم پیشونیم و بینیم حالت پوست پوست شد اونم بخاطر اینکه ابرسان نزده بودم اما سری بعدش که ابرسان زدم خیلی بهتر رو پوستم نشست

ولی بیشتر برای بدن استفاده میکنم چون صورتمو دیگه بیش از حد روشن میکنه سفیدیش طبیعی نیست

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

من بعضی وقتا و بیشتر برای دست و پام استفاده میکنم ولی برای صورت دوبار بیشتر استفاده نکردم، سری اول م ...

چ موقع استفاده میکنید شب یا روز بعد اینکه این کرم درمانیه کلا روشن می‌کنه یا تا زمانیکه رو پوست هست مثل کرم ارایشی

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

چ موقع استفاده میکنید شب یا روز بعد اینکه این کرم درمانیه کلا روشن می‌کنه یا تا زمانیکه رو پوست هست ...

بعد از حمام زمانی که هنوز پوست رطوبت خودشو داره استفاده میکنم ، بعضی از این مغازه دارا و کسایی که تبلیغشو میکنن میگن بعد از یمدت واقعا تاثیر میذاره و پوستو روشن میکنه ولی شما صرفا فقط به چشم یه محصولی که تا زمانی که حمام نری رو پوستت می‌مونه و موقتا سفیدترت میکنه بهش نگاه کن

من برای پا بیشتر بخاطر این استفاده میکنم که منافذ و فوتیکول‌های پا رو کمتر نشون میده اونم بخاطر اینکه یمدت مجبوراً از ژیلت برای شیو استفاده میکنم برای دستمم هرسری استفاده کردم خوب بوده 

کرم شیر گاو

اینو استفاده نکردم ولی شیر الاغ واقعا خوب بوده