2777
2789
عنوان

تولد پدر مهربان حضرت مهدی ❤

89 بازدید | 15 پست

سلام 

الهم عجل الولیک فرج الهی آمین ب حق زینب کبری 

امشب از امام زمان پدر مهربونم چ درخواستی دارید؟

دوست دارید تا سال دیگ تو چ موقعیتی باشید؟

من دوست دارم سال دیگ کنار دختر کوچولوم باشم 

ی دختر کوچولو سالم و زیبا 

ک امید زندگی من باش 

امید ب زندگیم برگردون یاصاحب زمان برام پدری کن 

یا صاحب زمان برای هممون پدری کن 

تولدت مبارک پدر مهربونم ❤

الهم عجل الولیک فرج الهی امین ب حق زینب کبری 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله جشن ظهور

انشالله 

انشالله رو سفید باشیم 

انشالله فرزند خوبی باشیم براش همونطور ک پدر خوبی هس برامون 

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 

برام دعا کن عزیزم 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِبه نام خداوند رحمتگر مهربانإِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْ ...

دعا میکنی برام عزیزم؟؟؟

برام دعا کن 

برای زندگیم دعا کن عزیزم 

دعا کن زود بچه دار بشم 

ی بچه سالم و عاقل و خوشگل و شیرین زبون میخوام ب حق صاحب زمان

دعا میکنی برام عزیزم؟؟؟برام دعا کن برای زندگیم دعا کن عزیزم دعا کن زود بچه دار بشم ی بچه سالم و عاقل ...

چشم تسبیح دستمه

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

اول اینکه حقیقتا دوست دارم و از خدا میخوایم تا سال بعد ظهور کنن تا تو دنیا و بین آدما این همه ظلم از بین بره 🤲💚 و برای خودمم خیلی دوست دارم از لحاظ موقیت و یاری ایشون تو وضعیت خیلی بهتری باشم و توی کارو زندگیم گشایش ایجاد بشه ...... یا امام زمان عزیزم میشه کمکمون کنید ؟🌻 

خدایا خودمو به تو سپردم.

چشم تسبیح دستمه

قربونت برم محتاجم ب دعا 

خدا بهم نگاه کن 

خدا برام بتواد

اللهم عجل لولیک الفرج به حق الحسین علیه السلام💞

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

اول اینکه حقیقتا دوست دارم و از خدا میخوایم تا سال بعد ظهور کنن تا تو دنیا و بین آدما این همه ظلم از ...

انشالله اونی ک بخوای بش عزیزم 

ب حق صاحب زمان

اره واقعا خسته یم خدا کن زودتر بیاد امام

برات دعا کردم عزیزم شمام برای من دعا میکنید؟🌹

محتاجم ب دعا عزیزم❤