2777
2789

فکر کنم بله

تنها چیزی که وقتی غسل واجب به گردن انسان هست نباید خونده بشن، آیات سجده دار قرآن کریم هستن. و طبق برخی نظرها، خود سوره های سجده دار. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
فکر کنم بله تنها چیزی که وقتی غسل واجب به گردن انسان هست نباید خونده بشن، آیات سجده دار قرآن کریم هس ...

ممنونم عزیزم🌷🌸

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم عزیزم🌷🌸

قربونت😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

خواستگارت بچه ننه نیست...واقعا با این صحبتا که قلبش درد می گیره و ...هر کسی بود بر می گشت...

اگر شغل ازاد خوبی خواهد داشت که به نظرم ردش نکن...ولی خوب زندگی با این خانواده ها از جهت این دخالت ها سخت هم هست...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
میگه فقط پیش من باشهببین حتی به من می‌گفت از این به بعد مهمون برام بیاد شماهم حتما باید بیاینببین کل ...

من که خودم رد میکردم چون اینا  بعدا یه اخ به پسرشون بگی نابودت میکنن بعد پسره با این اوضاع مملکت شغل به این خوبی رو داد رفت مادرش فکر بچش نیست شاید بچش نیازه اینکار داره خانوادت چی میگن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

مامانم و داداشم میگن فردا مامانش بدبختت می‌کنه نمی‌زارن آب بخوری بیخالش شو ردش کنبابام می‌کنه پسره ...

الان شغل ازاد که مامانش میگفت چی هست حالا

من نمیگم ادم بدیه ولی معلومه نمیتونه به مامانش نه بگه اگه میتونست این اخلاق رو درست کنه یه چیزی بنظرم ردش کن بره درسته ایشون سالمه ولی بعداها که زیر یه سقف رفتید این سالم بودن همه مشکلات رو حل نمیکنه از یه بزرگتر هم مشاوره بگیر یا برو مشاوره ازدواج اونا بیشتر تجربه دارن تا من