2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به هر کد ملی یک دونه تاریخ تحویلش هم واسه خرداد به بعد هست

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

به هر کد ملی یک دونه تاریخ تحویلش هم واسه خرداد به بعد هست

هر کسی ثبت نام کنه ۶۰ واریز کنه یدونه بهش میدن ینی؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

اگ ۶۰تومن داشتیم کج نبودیم ک خودمون دستو پا داشتیم اون ده تومنم جور میکردیم می‌رفتیم می‌خریدیم بخوره تو سرشون

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤

وکیوم نداره پس موقع فروش ادیت میشید بعدم به قیمت برج ۴ سال دیگه هست پس به دلار اون موقع میفروشن به جوری جیب مردم دارن خالی میکنن تا کمبود بودجه شونو رفع کنن 

بدارین مورد وکیوم نداشتن که سخته تشخیص برای ما مردم عادی 

اگ ۶۰تومن داشتیم کج نبودیم ک خودمون دستو پا داشتیم اون ده تومنم جور میکردیم می‌رفتیم می‌خریدیم بخوره ...

همونو بگو تازه تهش هم آیا بدن یا نه

مگه روانی ایم ۶۰ تومن بدیم بره برا ۳ماه دیگه

دوباره میسازمت💪