2777
2789

باید از پری بگذره یه هفته

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید از موعد بگذره

عزیزم 

من۲۰دی رابطه داشتم و ۳بهمن موعدم بود با تاخیر ۶م پریود شدم 

۲روز خون زیاد و لخته دار و ۳روز در حد لکه که زیر شکم و لگنم درد می‌گرفت اولین بارم بود همیشه خود شکمم درد داشت 

ولی میترسم نکنه خدای ناکرده لانه گزینی باشه

الان بعد ۱۵ روز که از خونریزی گذشت 

و ۳۵ روز بعد رابطه بی بی چک زدم

باید از پری بگذره یه هفته

۲روز خون زیاد و لخته دار و ۳روز در حد لکه که زیر شکم و لگنم درد می‌گرفت اولین بارم بود همیشه خود شکمم درد داشت 

آره اصولا بعد از 14روز نتیجه میده

من۲۰دی رابطه داشتم و ۳بهمن موعدم بود با تاخیر ۶م پریود شدم ۲روز خون زیاد و لخته دار و ۳روز در حد لکه ...

خوب منفی بود دیگه

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

اخه میترسم که نکنه اشتباه باشه جوابش

نه ،اگه هم شک داری برو آزمایش 

من۲۰دی رابطه داشتم و ۳بهمن موعدم بود با تاخیر ۶م پریود شدم ۲روز خون زیاد و لخته دار و ۳روز در حد لکه ...

نه لانه گزینی کلا دو روزه نگران نباش ایشالله که نیست اما برای اطمینان یه بی بی چک بزن اگه مثبت بود سونو برو چون اگه ازمایش بدی بخوای سقط کنی نمیذارن

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊