2777
2789
عنوان

وای خدایا مغزم

66 بازدید | 8 پست

مجبور شدم دوروز بیام خونه خواهرم

بچه ی لوس و ننرش 5 سالشه

وای خدایا از بچه ای که انقد نق بزنه و ایراد بگیره و رو اعصاب باشه متنفرم

من خواهر زادمو خیلی دوسشش دارما ولی تربیتش بد ری*ده خواهرم

ینی مغزم داره صدا میده بس نق زده و گریه کرده و خواهرم نازشو میکشه و میشینه منطقی باهاش حرف میزنه 

من بودم قطعا میزدم تو دهنش و خوشحالم که هیچوقت تصمیم به بچه دار شدن نگرفتم

اه اه اه بچه رو نباید انقد لوس و ننر بار آورد

باباش رفته بیرون دقیقا 2 ساعت و نیم عر زده که به من اطلاع نداده میخواد بره بیرون

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

انشاله همه ی مامانا صبرشون مثل خواهرت باسه. بعضی بچه ها نق نقو ان. نمونش دختر خودم. نمیشه که همش مشت و لگدشون بزنیم. تا یه سنی این طورن. درست میشن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آفرین که قصد بچه دار شدن نداری.کلا بچه صبر و حوصله و اعصاب میخواد

بچه ی من گاهی برا ترک دیوار میشینه زار میزنه. من دو تا بچه دارم. تربیت جفتسون مثل هم بوده. دخترم این طوریه ولی پسرم نه.  کلا زات دختر است دیگر...

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
انشاله همه ی مامانا صبرشون مثل خواهرت باسه. بعضی بچه ها نق نقو ان. نمونش دختر خودم. نمیشه که همش مشت ...

ان شالله

آفرین که قصد بچه دار شدن نداری.کلا بچه صبر و حوصله و اعصاب میخواد

فداتم

واقعا خیلیییییییی اعصاب میخواد

من بودم روانی میشدم 

فداتمواقعا خیلیییییییی اعصاب میخوادمن بودم روانی میشدم

برا بچه مردم روانی میشی. واسه بچه خودت از خواهرت بیشتر نازش میکنی😅 ما خودمونم یه زمانی خانم های اطرافمون قضاوت کردیم. بهد خدا گذاشت تو کاسه مون😆

برا بچه مردم روانی میشی. واسه بچه خودت از خواهرت بیشتر نازش میکنی😅 ما خودمونم یه زمانی خانم های اطر ...

😂😂😂😂وای همه همینو بهم میگن