2777
2789
عنوان

همسایه

92 بازدید | 12 پست

بچه ها یه همسایه داریم روبروی ماست من همیشه کارای کوچیکی دارم تو حیاط حوصلم نمیادبرا یدقه روسری بپوشم همینجوری سریع میرمو میام،هردفه رفتم یکی منو دیده بنظرتون گناه میکنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظر خودم خونه ی خودمه اونا نباید نگاه کنن

اونی که  براش مهمه این چیزا خب بدون روسری نمیره بیرون.

شما الان میخوای کار خودتو توجیه کنی دیگه تاپیک زدن نداره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بنظر خودم خونه ی خودمه اونا نباید نگاه کنن

اونام که کشیک شما رو نمیدن ببینن کی میای بیرون. اتفاقی رد میشن میبینن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز