2777
2789
عنوان

ویروس جدید

60 بازدید | 3 پست

سلام خانما پسرم یک هفته است از این ویروس جدیده اسهال استفراغ گرفته.دکتر بردم سرم زده دارو مصرف کرد بهتر شده اما امروز انگار جلو  پوشکش چند لکه قهوه ای دیدم یعنی از ادرارشه؟باز ببرمش دکتر.؟اب و شیرم به اندازه کافی میخوره.

عزیزم میشه بگی علائم چجور شروع شد؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عزیزم میشه بگی علائم چجور شروع شد؟

علائم ویروسش؟؟؟

روز جمعه بود دیدم هرچی بهش میدم عوق میزنه.دستشو میخورد عوق میزد اشتهاش کامل بسته شده بود.

بین روزم ۳ بار مدفوع کرد اولش پیش خودم گفتم از دندونای تختشه داره در میاره دیدم نه اخر شبش دیگه مدفوعش شل شل شد.دیگه از شنبه تب و استفراغش شروع شد اسهالشم آبکی شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم ویروسش؟؟؟روز جمعه بود دیدم هرچی بهش میدم عوق میزنه.دستشو میخورد عوق میزد اشتهاش کامل بسته شده ...

آخه پسر من شب تو خواب بالا آورد دیگه تا صبح چند بار بالا آورد

کلا قطع شد صبح از نزدیک ظهر دیگه اسهال شده ، البته آبکی نیست اونجور ، کشداره خلطی ، بعد هر بار غذا خوردن اسهال میشه

استفراغشم خلطی بود 

پسر شما اسهال استفراغش خلطی نبود؟ کشدار؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸