2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 32 پست

خانما ممنونم همراهم بودین.این حرفا مونده بود رو دلم.

اروم شدم.

ممنووووون

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
آنگاه میترا (١)گفت: استاد نظر شما درباره ی زنا شویی چیست؟ پاسخ داد و گفت: شما با هم متولدشد ...

واقعا قبول دارم✅✅✅✔✔✔

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دقیقا.ولی من گفتم که دیر فهمیدم.دیر فهمیدم رفیق بازیاش بضررم میشه.دیرفهمیدم قانون خانواده من بدرد خا ...

عزیز دلم من هم مثل تو زمان بچگی خیلی از بابام کتک خوردم چه سیلیهای محکمی که میزدو لبم باد میکرد چقدر به خاطر دفاع از مادرم که کتک نخورده خودمم کتک خوردم حالا نمیدونم آثارش چجوری تو زندگیمه ولی در مورد بیرون رفتن شوهر با دوستاش خب شوهر من هفته ای دو ساعت میره دوستاشو میبینه نه بیشتر تازه موقعی که من یه بچه ی یکساله داشتم یه دو نه هم حامله بودم با این وضعیت شوهرم حتی منو میبرد مسافرت گردش هیچ وقت بچه رو بهونه نکن اصلا سخت نیست قرار نیست چون تو حامله ای شوهرت بره با دوستاش بابد برای تو هم وقت بزاره و این اصلا ربطی به پدرت نداره نه نه به رفتاری که از پدرت یاد گرفتی نه به این آزادی که به شوهرت دادی