2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 32 پست
عزیز دلم اشکال نداره گذشته ها گذشته. سعی کن الان کیفیت زندگی و روابط خانوادگیتو افزایش بدی. با شوهر ...

فدات عزیزم.سعی خودمو میکنم.امیدوارم موفق بشم.ممنوووونم ازت😘

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

حالا ک متوجه اشتباهت شدی دیر نشده عزیزم. 

مثلا یه سرگرمی برای خودت درست کن ک وقتی اشوهرت میره بیرون احساس تنهایی و دلتنگی نکنی اذیت نشی. 

موارد دیگه هم همینطور که البته فقط اینو مثال زدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر شوهرت اهل رفیق بازی نباشه چی بهتر از این.منتها من دیر به این نتیجه رسیدم.شوهرم راحت بخصوص الان ک ...

حرف داداشات خیلی باحاله مسئولیت قبول نمیکنیم خخخخخ

ولی از شوخی گذشته

خیلیا از اینکه شوهراشون تنها برن گردش ناراحت میشن. مشکل شما به خاطر پدرت نیست.

یا اینکه میگی برادرام منو نمیبرن بیرون. به نظرم خیلیا این طورن. مثلا برای خودم عجیب بود که خواهرشوهرات اگه شوهرشون نبردن با داداشاشون میرن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

جالبه پدرم اگر مامانمو ناراحت میکرد ککش هم نمیگزید.چون مامانم میریخت تو خودش.هیچی نمیگفت.

ولی یبار مادربزرگم گفت بابات فلان حرفو بهم زد ناراحت شدم باهاش قهرکردم چندروز بعدبایه جعبه شیرینی امد عذرخواهی😂😂😂

فکر کن اگر مامانم این سیاستو داشت چه خوب بود.حیف که مامانم هم بلدنبود باید چکارکنه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
فدات عزیزم.سعی خودمو میکنم.امیدوارم موفق بشم.ممنوووونم ازت😘

حتما موفق میشی چون شما انگیزه ت برای داشتن یه خانواده ی خوب بیشتر از دیگرانه. پس میتونی ان شاالله

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
دقیقا.ولی من گفتم که دیر فهمیدم.دیر فهمیدم رفیق بازیاش بضررم میشه.دیرفهمیدم قانون خانواده من بدرد خا ...

الانم میتونی درستش کنی ها😊بگو چقد خوب میشد یه بارم با تو و بچمون بریم بیرون و ازین حرفا..جوری که خودت میدونی قبول میکنه..اون یه بارو سعی کن بهش خوش بگذره..بعضی زن هارو دیدم اصلا تو گردش و تفریحات بیرون فقط نشستن غذا میپزن..خب بلند شو باشوهرت برو کوه..داخل جنگل..کنار آبشار..یکم پایه باش..شوهرمن پز من رو به دوستاش میده میگه زن من پایه تفریحه تیتیش مامانی هم نیست(زن های اونا بجور افاده ای و..)اومدی تفریح دیگه به این فک نکن الان آب نیست..دستام کثیف شد..وااای مانتوم خاکی شد .وای رژلبم پاک شد😁

حرف داداشات خیلی باحاله مسئولیت قبول نمیکنیم خخخخخ ولی از شوخی گذشته خیلیا از اینکه شوهراشون تنها ...

خب شوهرای اونا اهل گردش و تفریح نیستن.ولی این باعث نشده اینا بشینن گوشه خونه.همه جمع میشن باهم میریم.هرچند شوهراشون نمیان اغلب.

منظورم اینه که خوشم میاد برادرا به فکر خواهرا هستن.اما منطق خانواده من متفاوته.

خب شوهرای اونا اهل گردش و تفریح نیستن.ولی این باعث نشده اینا بشینن گوشه خونه.همه جمع میشن باهم میریم ...

درست. متوجه شدم

الانم میتونی درستش کنی ها😊بگو چقد خوب میشد یه بارم با تو و بچمون بریم بیرون و ازین حرفا..جوری که خو ...

عزیزم من ادم پایه ای هستم میدونم چی میگی.ماهم بیرون میرفتیم ازوقتی حامله شدم بابچه خب نمیشه رفت الانم که ویروس زیاده ...میگم بمونم خونه مراقب بچه باشم بهتره.

ولی این باعث نشده شوهرم از تفریحاتش بزنه.این بعضی وقتا ناراحتم میکته ولی وقتی فکرمیکنم میبینم حق داره.مردا بخصوص بااین اوضاع اقتصادی نیازدارن یه وقتا برن بادوستاشون راحت باشن...اینو روانشناساهم میگن.

ولی اشتباه ازخودم بوده که من منتظرم اون برای تفریح من کاری بکنه درحالیکه خودم باید بفکر خودم باشم.

آنگاه میترا (١)گفت:

استاد نظر شما درباره ی زنا شویی چیست؟

پاسخ داد و گفت:

شما با هم متولدشده اید و تا ابد با هم خواهید ماند اما چون بالهای سفید مرگ بر زندگانی تان سایه افکند باز با هم خواهید بود .

آری در سکون یاد خدا نیز با هم خواهید بود اما بگذارید فاصله ای در پیوستگی تان باشد تا نسیم آسمانی در میان شما به رقص در آید.

به یکدیگر عشق بورزید اما عشق را به بند نکشید.

هریک از شما جام همسرش را پر سازد اما هرگز از یک جام منوشید.

هر یک از شما نان خود را با همسرش تقسیم کند اما از یک قرص نان نخورید.

هر یک از شما دل خود را به همسرش دهد اما مبادا چنین بخششی برای اسارت باشد.

مانند ستون های معبد در کنار هم بایستید اما زیاد به هم نزدیک نشوید چون بلوط و سرو در سایه هم نمیرویند...

عزیزم من ادم پایه ای هستم میدونم چی میگی.ماهم بیرون میرفتیم ازوقتی حامله شدم بابچه خب نمیشه رفت الان ...

دقیقا دقیقا

خودت باید برای سرگرمی خودت اقدام کنی منتظر هیییچ کس نموم حتی شوهرت

چه خووووبه که اینا رو متوجه شدی. چه خوب که گفتی برای ما هم یاداوری شد انقد به این مردا گیر ندیم انقدم منتظرشون نباشیم خخخخخخخ

حتما موفق میشی چون شما انگیزه ت برای داشتن یه خانواده ی خوب بیشتر از دیگرانه. پس میتونی ان شاالله

قربونت ممنون.

دراونمورد درسته.خانواده شوهرم حسابی هوای همو دارن😊اخلاق خوبیه.خوشم میاد.

دقیقا دقیقا خودت باید برای سرگرمی خودت اقدام کنی منتظر هیییچ کس نموم حتی شوهرت چه خووووبه که اینا ...

دقیقا.من چندوقتیه دیگه بهش گیرنمیدم.بچه رو میذارم پیش مادرم حتی شده نیم ساعت .میرم بیرون یه دوری میزنم خریدمیکنم.حال بهتری دارم.ولی قبلنا همش منتظر شوهرم بودم.

ابن داستان از کتاب پیامبره. واقعا زندگی این شکلیه

مطلب قشنگی بود.اگر اینو هم زن هم مرد رعایت کنن واقعا عالی میشه.ممنونم.