2777
2789
عنوان

بیخوابی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 137331 بازدید | 53 پست
وای منم،دیگه توبه کردم از بچه بعدی،یعنی الان یسالشه ولی ده سال پیر شدم،تو فکرم برم لوله هامو ببندم

منم توبه کرده بودم ولی بعد پنج سال یادم رفت .قراره خرداد یه نی نی بیاد رو اعصابمون راه بره

تا ۴..۵ماهگی بهتر میشه وضعیت خوابشون بیشتر این سن دل دردن...نفخ میکنن . بادگلو دارن ک نمیذاره خواب ...

نه بچه من الان 10 ماهشه هر روز بدتر میشه و بهتر نمیشه، گفت 6 ماه بشه درست میشه، یه ماه دیگه درست میشه ولی الان ده ماه و یه هفته ش هست خوب نشده، چندتا دکتر فوق تخصص بردم هیچی به هیچی من که افسردگی گرفتم از بیخوابی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک انقد عصبی میشم خودمو میزنم 😢 یه بارم نی نی مو  یه سیلی زدم تو صورتش 😔😭

بچه دار نشید توروخدا وقتی عصاب خودتونو ندارید و رو رفتارتون کنترل نداریذ ، بچه چه گناهی کرده بدنیا اومده دست خودش بوده مگه؟! از انسانیت به دوره!!!!

سلام منم خیلی اذیت می شدم ولی ی مقال توینمناک دیدم که خیلی کمکم کرد. اسمش علت بی خوابی نوزاده

خیلی خوب و قشنگ همه چی رو توضیح داده. لینکشو می ذارم شاید به درد شما هم بخوره

https://namnak.com/child-sleep.p84940

میدونم هیچ کدوم از شما ها در مورد شیر بز چیزی نمیدونید منم نمیدونستم دختر خیلی کم وزن و لاغر بود همیشه هم زیر نمودار رشد بود هر آزمایشی هم بگید دادم هر دکتری هم میگفتن مؤثره بردم خوب نشد خیلی هم بد غذا بود اما خدا عم  بده دکتراکبری طب سنتی بردم گفت چاره بچه فقط شیر بز هست رفتم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود 96 درصد ویتامین داره چقدر برای رشد نوزاد مفیده مثل شیر مادره فقط کافیه یه مطالعه کنید هیچ چیزی تو دنیا مفید تر از شیر بز نیست هم برای نوزادان هم برای مادرا هم مسن ها البته شیر اگر برای نوزاد میخواین حتما حتما از جایی بگیرید که شیردوشی جلوی شما انجام بشه تا خالص باشه و پاستوریزه نباشه اگر تهران هستید یه مزرعه تو شهریار تهران هست خیلی تمیزه و چون بزهاش فرانسوی هستن همه فصل ها شیر تازه دارن تو گوگل سرچ کنید لبنیات بز مروگل آدرس میاد اگه استفاده کنید اون وقت پی می‌برید چه گنجی هست شیر بز روی خواب نوزاد هم خیلی تاثیر داره

باید اول ساعت بیوریتمیک خودتون رو پیدا کنید

ما در هر مرحله یک میزان ساعت خواب برامون نیاز هست مثلا در کودکان بین 8 تا 9 ساعت و در بزرگسالان بین 5 تا 8 ساعت. لینکش رو میذارم اینجا خوابت رو تنطیم کن

سحرخیزی و تنظیم میزان خواب