2777
2789
عنوان

دفع لخته خون هفته دهم بارداری

238 بازدید | 7 پست

هفته دهمم رفتم دسشویه یه تیکه خون ازم افتاد دیشب بعد رفتم بیمارستان گف شیاف استفاده کن استراحت کن بازم سونو بده معاینمم کرد گف دهانه رحمت بستس

سه روز پیشم باز لکه بینی داشتم سونو دادم گف خوبه همه چی طبیعیه ولی دیشب لخته خون دیدم امروز باز نوبت سونو دارم از صب دیگ ندارم لخته یا خون

ولی خیلی میترسم 

ممکنه باز پیش بیاد 

چرا اینجوری میشم کسی تجربه ای داشته دراین باره؟؟؟؟

بچه اتون پسره؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمرت شله، اصلا هیچ کاری نکن و فقط دراز بکش، پله اصلا نرو/ شیاف بزار تا کاملا قطع بشه

تا همین دکترم ک میرم میترسم ولی چ کنم مجبورم

میترسم دفه بعدی اگ خون اومد ازم بیوفته بچه خیلی نگرانم

تا همین دکترم ک میرم میترسم ولی چ کنم مجبورممیترسم دفه بعدی اگ خون اومد ازم بیوفته بچه خیلی نگرانم

شاید هماتوم بوده و دفع شده؛ وقتی سونو گفته همه چیز طبیعیه نگران نباش فقط امروز رفتی دیگه کلا استراحت کن و شیاف بزار / منم اینجوری بودم خوب شدم

جدی شمام همین هفته ها بود؟

من هفته ۶-۷ اینجوری شدم ، بعد هی دکتر و سونو رفتم دیدم کاری از دستشون جز شیاف و حرفای منفی برنمیاد، اومدم خونه گفتم خدا بخواد میمونه/ فقط استراحت کردم و شیاف گذاشتم خداروشکر قطع شد و الانم ۱۶ هفته ام