2777
2789
عنوان

آشپزی

47 بازدید | 4 پست

سلاااام قشنگااا روزتون بخیر

من یه مشکلی دارم عزیزان اینکه بعد اشپزی غذای که پختم رو نمیتونم بخورم وقتیم که میخورم احساس میکنم کلا بی طعمه☹️در حالی که همه دستپختمو دوست دارن و تعریف میکنن حتی دوران دانشجویی که تو خوابگاه اشپزی میکردم نمیدونم چه مرگمه همش فکر میکنم غذاهام بی طعمه کلا

شاید چون اینو باور کردین که نمیتونین غذا بخورین یا غذاتون بی طعمه اینطور میشین. اعتماد به نفستونو ببرین بالا. بعدم سعی کنید غذاتونو با سالاد نوشیدنی اینا بخورین شاید درست شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حس شمارو دارمدستپختم بهم نمیچسبه

خیلی حس بدیه کلا روزای که اشپزی میکنم یا از بیرون برا خودم سفارش میدم یا با ماست و پنیر این جور چیزا خودمو سیر میکنم خیلی کلافه شدم

شاید چون اینو باور کردین که نمیتونین غذا بخورین یا غذاتون بی طعمه اینطور میشین. اعتماد به نفستونو بب ...

اره شاید انقدر تلقین کردم اینطوری شدم

ممنون ازتون