2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست
واااااااااای چه صبری داری

به جز صبر مگه میشه کاریم کرد شاکر درگاه خدام میدونم هیچ چیز خوبیو از بندهاش دریغ نمیکنه مطمبنم حکمتی در کاره هروقت لایق بشم و صلاحم باشه هدیه آسمونیشو به منم میده

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله خدا بهتون بچه بده  بیخوابیشم نصیبتون بشه . من الان یکی از اون بی خابا هستم .   &n ...

خدا براتون نگه داره خوب نعمتیه مادر شدن

انشالله خدا بهتون بچه بده  بیخوابیشم نصیبتون بشه . من الان یکی از اون بی خابا هستم .   &n ...

ایشاالله

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
به جز صبر مگه میشه کاریم کرد شاکر درگاه خدام میدونم هیچ چیز خوبیو از بندهاش دریغ نمیکنه مطمبنم حکمتی ...

کاش منم مثل شما اینقدر اروم بودم

منم پر از آرزوهای مادرانم برای بچه نداشتم بیشتر از خودم دلم میخواد بابا شدن همسر صبور ومهربونم و ببینم ولی میدونم خدا داره اون بالا به من و همسرم لبخند میزنه و منتظره ببینه این بندههای کوچیکش تا کی به قدرت خداشون ایمان دارن این یه آزمایشه انشاالله با صبر زیبا نقش آفرینی کنیم ما آدما الکی جانشین خدا روی زمین نیستیم پس صبرمونم باید خدایی باشه هر چند خیلی سخته خیلی😄😄😄

کاملا درکت میکنم خدا خودش قلبتو آروم کنه

بخدا همش تو فکرشم رفته بودم مشهد واسه ماه عسل یه لباس نوزادی خریده بودم همیشه تو خونه اونو بغل میکنم گریه میکنم شکنجه میشم گاهی اوقات واقعا عذاب اوره من اصلا تحمل ندارم بازم وایسم همه مزگن این کارو انجام بده حاجت میگیری هیجوره خدا بهم بچه نمیده.شبای یدر خدارو التماس میکردم تاعید بچه داشته باشم ولی نشد