glxh مدیر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 669 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 42 پست از دیروز دل درد دارم حالم بده حالت تهوع دارم ۵ ماهه باردارم تنها زندگی می کنم شوهرم دریانورده بچم که چیزیش نمیشه نه مگه 1403/11/25 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرضیه_خسته عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 586 تو نت دیدم ال دی بخورم پریود نمیشم حتا نوشت برا بارداری ضرر نداره اگرم بلردار بودم خب اگر فک میکنی ضرر نداره بخور دیگه ولی من بودم ریسک نمیکردم انقدر که دلم میخواد باردار باشم
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 10476 کدوم پست؟ ک اگ باردار باشم ال بخورم جی میشه؟؟و اینک ۳۰ پریود میشم و میریم جایی باید چ کنم پریود نشم؟ ال بخورم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 10476 خب اگر فک میکنی ضرر نداره بخور دیگه ولی من بودم ریسک نمیکردم انقدر که دلم میخواد باردار باشم خب محبورم باید بخورم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
princes8speach عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 5539 ک اگ باردار باشم ال بخورم جی میشه؟؟و اینک ۳۰ پریود میشم و میریم جایی باید چ کنم پریود نشم؟ ال بخورم درخواست بده
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 10476 درخواست بده دادم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
پری_غمگین_قصه_ها عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 952 توبههه چرا انقدر دروغگویی واسه ی زن زشته این حجم از دروغگویی هم دروغگویی هم خنگ اصن داااد میزنه خنگی حداقل تو که دروغ میگی جوری دروغ بگو نتونن مچتو بگیرن آدم دروغگو باید باهوش باشه
princes8speach عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 5539 توبههه چرا انقدر دروغگویی واسه ی زن زشته این حجم از دروغگویی هم دروغگویی هم خنگ اصن داااد میزنه خنگی ... چه دروغی گفته؟
پری_غمگین_قصه_ها عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 952 چه دروغی گفته؟ برو تاپیکای قبلیشو بخون دیروز پریود بوده امروز حامله چند روز پیشم دیت اول داشته
setarekoocholo عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 9816 توبههه چرا انقدر دروغگویی واسه ی زن زشته این حجم از دروغگویی هم دروغگویی هم خنگ اصن داااد میزنه خنگی ... دروغگو نیست دریوری گو هستش
armita78 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2794 کمتر دروغ بگو مریض گزارش خوردی هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗