2777
2789
عنوان

پریودی

79 بازدید | 5 پست

آیا درد پریودیت سپیده

آیا لکه بینی داری

خونریزیت شدیده

لخته دفع میکنی

چاقی شکمی داری

مشکل بارداری داری

کیست داری

تنبلی تخمدان داری

پیام بده بگم چیکار کنی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

۳ تا کیست شکلاتی داخل تخمدانم دارم به همین دلیل خونریزیم کم شده

عزیزم مشکلات رحمی بیشتر بخاطر سردی رحم هستش

آیا نفخ معده ورم معده ترش کردن رفلاکس از اینا دارین بعد غذا خوردن؟

و اینکه موقع پریودی خیلی باید مراقب تغذیه تون باشین و حمام نکنین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکلات رحمی بیشتر بخاطر سردی رحم هستشآیا نفخ معده ورم معده ترش کردن رفلاکس از اینا دارین بعد غ ...

آره همه این مشکلات دارم ، روز چهارم پریودی که خونریزی قطع میشه حمام میکنم بعدش فقط چند قطره خون میبینم

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

آره همه این مشکلات دارم ، روز چهارم پریودی که خونریزی قطع میشه حمام میکنم بعدش فقط چند قطره خون میبی ...

عزیزم یکی از عوامل سردی رحم، سردی گوارش هست گوارش که سرد بشه میدم دچار مشکل میشه

ما با علم زبانشناسی و یه سری سوالات دقیق میتونیم بگیم که مشکل شما چیه

اگه مایل باشی پی وی پیام بده شماره واتساپم رو بدم شرایط ارسال عکس زبان رو تو وات برات میفرستم برام بفرست تا کامل راهنماییت کنم

عزیزم یکی از عوامل سردی رحم، سردی گوارش هست گوارش که سرد بشه میدم دچار مشکل میشهما با علم زبانشناسی ...

کبد