2777
2789
عنوان

غده در زیر بغل 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 43807 بازدید | 42 پست
این از نخود بزرگتره کمی ..اره خوب نشه صبح میرم دکتر نگران شدم..اخه مام بیشتر باعث تعریق نمیشه؟

نباید جلو عرق کردنت رو بگیری اونا باید از بدنت خارج بشه

فقط مام که میزنی باعث میشه بوی عرق نگیری

اما اسپری به کل جلوی تعریق رو میگیره و فکر نمیکنم خوب باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چیشد شما رفتی دکتر؟ منم یه برجستگی خیلی کوچیکو امروز دیدم دارم ۳ ماه پیش سونو دادم چیزی نبود ا ...

اره رفتم ..دکتر گفت غدد لنفاویه اما نگرانیم برطرف نشد رفتم سونو گفت چیزی نیست . نگران نباش شمام ❤

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
 اره رفتم ..دکتر گفت غدد لنفاویه اما نگرانیم برطرف نشد رفتم سونو گفت چیزی نیست . نگران نباش شما ...

برا من زیاد درد نداره ولی خیلی کوچیکه..خیلی نگرانم کلا افکارم بهم ریخته 

برام صلوات میفرستین
برا من زیاد درد نداره ولی خیلی کوچیکه..خیلی نگرانم کلا افکارم بهم ریخته 

خب مگه سونو نرفتی عزیزم؟ اگه گفته چیزی نیست دیگه نگرانی نداره . 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
خب مگه سونو نرفتی عزیزم؟ اگه گفته چیزی نیست دیگه نگرانی نداره . 

نه بعده دیدن این برجستگی نرفتم هنوز تازه دیروز فهمیدم.. ولی سینم درد میکرد ۳ ماه پیش سونو دادم تو زیر بغلامم دید چیزی نبود ولی اینو دیروز دیدم

برام صلوات میفرستین
نه بعده دیدن این برجستگی نرفتم هنوز تازه دیروز فهمیدم.. ولی سینم درد میکرد ۳ ماه پیش سونو دادم تو زی ...

بنظرم غده لنفاویه نگران نباش .اما اگه دیدی خوب نشد برو سونو تا خیالت راحت بشع .انشالله ک چیزی نیست

ان شالله..‌مرسی عزیزم التماس دعا

قربونت😘

راستی شما اون برجستگیت رفت یا هنوز هس؟

رفته گلم