2821
2789
عنوان

طبع سرد

90 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

روزتون بخیر 

سوالی این روزا برام پیش اومده و ممنون میشم ازتون اگه از طب سنتی اطلاع دارید راهنماییم کنید🙏🌸

من تنبلی تخمدان دارم که ظاهرا تو طب سنتی بخاطر سردی بدنه ، حالا اکثر غذاهایی که روزانه مصرف میکنم طبعشون سرده....

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید چیارو اصلا مصرف نکنم یا ترکیبشون با چی باعث تعادل میشه 🙏

توی خورشتات و مرغ و... چوب دارچین بنداز ، مثلا املت با فلفل بخور و تو چایی زنجبیل و هل بریز 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من به طبع اعتقاد ندارم.

اما نعنا فلفلی بخور و یوگا برو

استفاده از روغن های بیرونی رو هم کم کن

و زیره مصرف کن

و هفته ای یکی دو روز عسل با سیاه دونه اندازه نصف قاشق بخور

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

تنبلی و کیست تخمدان یکیه؟؟اخه من کیست ریزم دارم بخدا بدجور درگیرم

منم اینجوری بودم نگران نباش ، کیست هم با دمنوش خوب میشی ، دوران پریودی نباید دوسه روز اول حمام بری و پاهات گرم نگهداری ، ظرف میشوری جلو لباست نباید خیس بشه و حوله گرم کن بذار رو رحمت ، بعدش جوراب گرم بپوش و گرمیجات بخور

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
تنبلی و کیست تخمدان یکیه؟؟اخه من کیست ریزم دارم بخدا بدجور درگیرم

بیشتر افراد این دو بیماری را با یکدیگر اشتباه می‌گیرند. توجه داشته باشید که کیست تخمدان و تنبلی تخمدان یکی نیستند بلکه هر دو بیماری جداگانه‌ای هستند. به عبارت دیگر این دو بیماری با یکدیگر کاملا متفاوت هستند. PCOS سبب عدم تعادل در هورمون‌ها می‌شود اما این حالت در بیماری کیست تخمدان به وجود نمی‌آید. در بعضی مواقع بعضی از خانم‌ها بدون اینکه از تنبلی تخمدان رنج ببرند دارای کیست تخمدان هستند. راه‌های مختلفی برای تشخیص این دو بیماری وجود دارد.

یعنی فقط عسل و سیاه دونه رو مخلوط کنم؟!

ببین یه نصف قاشق عسل بردار یکم سیاهدونه بریز روش و بخور روش اب بخور.

سیاهدونه و عسل خیلی زیادش خوب نیست نهایتا دوبار در هفته بخور

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده