2777
2789
عنوان

خیانت

156 بازدید | 25 پست

سلام دوستان تو بد وضعیتی هستم در همین حد بگم که بچه کوچک دارم بخاطر اون زندگی می کنم مادر ندارم پدرمم یک هفته ای میشه که پاش شکسته همسرم بد دهن دست بزن داره قبلاً یکبار به من خیانت کرده من گذشتم چون نه پشتوانه دارم نه مادر نه توان کار کردن چون مشکل لب شکری شکاف کام داشتم حدودا پنچ شیش باری عمل سنگین شدم که توان بدنیو ازم گرفته  حالا دیشب دوباره تو گوشیش چیزایی دیدم حالا موندم چه کنم به بابام بگم  یا به شوهرم اصن وضیعته بدیه ریختم تو خودم  

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات میتونه کاری کنه تو که میخوای زندگی کنی یه بارم که گذشتی اگه میخوای جدا شی بگو جدا شو

بابام مخالف طلاقه و من یه زن بابا دارم که خونه شوهر به خونه بابام ترجیح میدم یعنی بابام میخواست دفعه قبل نجاتم بده طلاق بگیرم ولی زن بابام زیر پاش نشست نزاشت حالا که یه بچه دارم طلاق بگیرم یک درصد بچه رو ازم میگیره  این بچه گناه نکرده من بچه دار نمی شدم شیش هفت سال نمی دونم حکمتش چی بود 

بابام مخالف طلاقه و من یه زن بابا دارم که خونه شوهر به خونه بابام ترجیح میدم یعنی بابام میخواست دفعه ...

پس بی خیال خیانتش شو برای خودت وقت بزار ..اهمیت نده بهش با بچه ت کیف دنیارو کن 

الان یعنی پدرت نمیتونه حمایتت کنه؟ اگه اینه، به نظر من به شوهرت نگو که دیدی. اگه خیلی تو دلت میمونه، به نظر من بگو یکی دوستات این مشکل براش پیش اومده و هی احساساتت رو از این طریق بگو. شاید اونم به خودش اومد ولی اگه نمیتونی بری عزیزم، گفتنش ممکنه کار رو بالا بکشه و مجبور شی خونه رو ترک کنی. اونوقت خیلی سختت میشه. 

[QUOTE=372009276]آخه بزرگوار شما که میدونی راه رفتن نداری واسه چی میری کنکاش مبکنی  اینجوری فقط تن و بدنت میلرز ...[/QUOTE آخه من خاستم برم بیرون یکی زنگ زد بهش که یواشکی باهاش حرف میزد منم برگام ریخت  رفتم نگا کردم گوشیم وگرنه اصن من سمت گوشیش نمی رم

خیلی سخته خیلی چون باهاش تو خونم تو دشویی حرف میزنه خیلی لات شده کارمو سخت می کنه بی تفاوتی

مسئله اینه که من قرار ضامن وامش بشم اصن مردد شدم قضیه اینه در اصل مشکلم

بگو من نه سفته دارم نه چک ..اون زنا که راحت با یه مرد متاهل حرف میزنن مسلما چکشونم بیشترتو چشم خریدا ...

قضیه رسیده به اینکه امضا کنم فقط چک دادم تا دادم شیش این اتفاق افتاده