2777
2789
عنوان

از من کوچیکتر همه ازدواج کردن

258 بازدید | 25 پست

سلام خانما، امیدوارم حال دلتون خوب باشه🤍

من ۲۲ سالمه چهره ام خیلی از اطرافیانم کیوت و جذاب تره خییییلیییی.. همه هم میگن، تحصیلاتم ی ترم مونده تمام کنم لیسانسم رو.

ولی مشکل جسمانی دارم پام لنگ میزنع یکم. 

ب این دلیل تو ازدواجم ب مشکل برخوردم وگرنه منم الان باید خیلی خوشبخت می‌بودم.

دختری ک از من کوچیکتره سیکلم  نداره سواد اجتماعی و مهارت ندارع ازدواج می‌کنه زود اما من ب خاطر این مشکل زندگیم همش عقبه..

اعتماد بنفس نمونده برام دیگه

خانوادمم سرکوفت میزنن تیکه میندازن آرامش ندارم پیششون.

درمان ندارع مشکلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه 22 سالته. خبری نیست اینقد زود ازدواج کردن

اره خب درست میگید.. ولی واقعا خانوادم جنبه داشتن دختر مجرد بالای بیست رو ندارن.. احساس فشار و مشکل میکنن. بااینکه دستم تو جیب خودمه ولی انگار رو دستشونم از وجودم احساس ناراحتی دارن

زن پسردایی منم خیلی خوشگل و خوش برخورده اونم یه پاش لنگ میزنه پسرداییم همکارش بود که باهم ازدواج کردن پسرداییمم خیلی خوبه خوش قیافه و خوش هیکل و خانواده عالی و خوش اخلاقه،ضعف آنچنانی نیست که بخاطرش ناراحت باشی

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

۲۲ که خیلی زوده :/ 

چه خبره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

سنی نداری عزیزم اینو هم درنظر بگیر مثلا یه پسری میخواد ازدواج کنه خودش بیسواده و شغل نداره  خب مسلما پیش خودش میگه شما تحصیلکرده ای و ردش میکنی پس میره سراغ ی دختر بقول شما سیکل و بدون مهارت!باید صبرکنی انشالا ب وقتش ی مورد خوب میاد خواستگاریت من ۱۹سالگی متاهل شدم و افسرده ام دخترعموم ۳۶سالگی و الان خیلی خوشحال و خوشبخته شوهرشم دوستش داره ب زود ازدواج کردن نیست که

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید