2777
2789
عنوان

واسه عروسی

60 بازدید | 6 پست

خانواده شوهرم از اول هیچ کمکی ب ما نکردن برای خرید جهزیه طوری ک برای قسط وسایلش من میرم سرکار اما چون میدونم آدم خوبیه چیزی نمیکم ب شوهرم

الان که میخایم عروسی بگیریم برای لباس عروس و حتی ارایشگاه خودم پول دادم سرویس نقره سفارش دادم 

فقط مادر شوهرم زحمت کشیده یک‌تیکه دو گرمی طلا فروخته برای پیش تالار داد بهمون 

دیشب شوهرم زنک زد که از مامانش پول بگیره 

آلان باباش پیام داده ‌ک پسرم دیکه ب ما زنک نزن بچه ها چیکار کنم دلم برای شوهرم میسوزه 

در حالی ک برای همه چیز کوتاه اومدم طلاهامو فروختیم فقط مونده کوشی دستم

شما بگین چیکار کنم

خانوادم آدم خا کمالکرایی هستن برای عروسی دو‌مدل شام سفارش دادن مارو‌ گذاشتن تو مذیقه‌

حتی اون روز‌باباس پیام داده بابام سما پول عروسی بده منم بلاکش کردم 

نظرتون چیه

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

سمت ما كه جهزيه با عروسه.

خب خانوادت دو مدل شام ميخوان

منم بودم ميگفتم پولشو خودتون بدين.

نه ك در مدل ز باد باشه ها..

ولي بابات ميدونه شوهرت نداره، يا نبايد شمارو بهش ميداد

يا بايد توقعشو بياره پائين

يا كمك كنه..

خانواده شوّهرتم ك هيچي نوبرن🫠

💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دراینکه خانواده همسرت اگر دارن و کمک نمیکنن که شک نداریم کارشون اشتباهه ،یک عمر زحمت بچه رو میکشی دیگه عروسی چیه ،بگیر با شادی برن سر زندگیشون ،اما اینکه خانواده شما انتظار دومدل غذا دارن ،البته من نمیدونم سطح مالی خانواده هاتون چطوره ولی میتونین هزینه تالار رو شریکی بدید ،جهاز هم ما ۴ قلم رو داماد میده بقیه رو عروس 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
دراینکه خانواده همسرت اگر دارن و کمک نمیکنن که شک نداریم کارشون اشتباهه ،یک عمر زحمت بچه رو میکشی دی ...

ماهم همش ۴ قلم بود همونارو خودمون  خریدیم 

انقد بهشون گفتم یک مدل غذا بسه برای ابروی خودشون جلو رفیق های عنشون این کارو کردن دو مدل غذا

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

ماهم همش ۴ قلم بود همونارو خودمون خریدیم انقد بهشون گفتم یک مدل غذا بسه برای ابروی خودشون جلو رفیق ...

خب عزیزم با خانوادت صحبت کن ،خانواده شوهرت که شما نمیتونی چیزی بهشون بگی  البته ما این مشکل رو با خانواده شوهر خواهرم داشتیم ،خواهرم اصلا عروسی دوست نداشت اونا اصرار که عروسی بگیریم ،حالا عروسی گرفتن گیر داده بودن الا و بلا باید نصف پول عروسی رو شما بدید !بابا ما اصلا عروسی نمیخوایم !داستانی بود ،خلاصه پدرم گفت آقا من این همه پول جهاز دادم دیگه ۷۰ تومن چیه ولش کن دادیم رفت 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم