2777
2789
عنوان

خودکشی برای کنکور

540 بازدید | 17 پست

یکی از اشناهامون بخاطر کنکور و این داستانا خودکشی کرده 18 سالش بود،ممنون میشم براش فاتحه یا صلوات بفرستین بلکه روحش کمتر تو عذاب باشه.

خانوادش خیلی در عذابن نابود شدن💔🥲

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لعنت به کنکورر 

اخه چرا اینکارو کرد

گریم گرفت

😭😭😭😭

لعنت به آموزش پرورش ایران که اینطوری دارن عذابمون میدن بی وجدانا آه این دانش آموزا ایشالله دامنشونو بگیره 

منم از دست مدرسه و مدیرمون انقدر🤏تا خودکشی دارم

همهذجا همه جور سخنی وجود داره این قضیه خودکشی رو خدایی نباید مد کرد منم زندگی خیلی پر دردسری داشتم چهار بار کنکور دادم تا قبول شم شرایط مالی خوبی نداشتیم بعضیا رفتار بدی داشتن که نمیتونستم ازشرشون خلاص شم اما نمیشه به فوری به اولین چیزی که فک کنم مرگ باشه آدما خیلی قوی تر از چیزی هستن که تصور میکنن فقط باید به خودشون و خدای خودشون اعتماد کنم و صبور باشن

خدا رحمتش کنه چجوری خودکشی کرد

قرص برنج

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(: