2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 53318 بازدید | 653 پست
خوبی عزیزم روزت بخیر

سلام عزیز دلم

خوبید شما؟؟؟

کل سایت دو روز شده ایلدا

و خوب یکم تکراری شده این بحث😁

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

گربا فراری توهینی نکرد خداییمشکلم با اون کاربریه که بد حرف زد ❤️نظرت خیلی برام ارزشمنده 😍❤️

راستش برا خودمون اعصابم خرابه 🤣 من و تو ، میس مهیاس و دوتا کاربر دیگه یکیشون پروفایل گربه داشت ، یکی هم پروفایلش گاندولف بود چقدرررررررر حرص خوردیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیز دلمخوبید شما؟؟؟کل سایت دو روز شده ایلداو خوب یکم تکراری شده این بحث😁

خوبم به خوبیت دورت بگردم 

هیجان گاهی لازمه 😜

چقدر من واسه لباس پوشیدن ننه اش حرص خوردم 🤦‍♀️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

من خودم مجردم ولی بنظرم ی صورتی ملیحه 😍

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم همینطور قبلا میخواستم بگم فیکه ولی گفتم الان دار و دستش بم حمله میکنن گذاشتم تا دستش رو بشه

دقیقا منم یه‌کاربری میشناسم اینجوری چیزی عین شما نمیگم‌تا بقیه رو‌کنن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خوبم به خوبیت دورت بگردم هیجان گاهی لازمه 😜چقدر من واسه لباس پوشیدن ننه اش حرص خوردم 🤦‍♀️

واقعا؟؟؟😂

من به عنوان همشهری  با تاپیک های پریروزش نگرانش شدم

راستی اگه سایت براتون کنده در این مورد تاپیک زدم الان

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

یه کاربری بود چپ و راست از خودش عکس میذاشت اندامشم خیلی خوب بود سیکس پک داشت همه میگفتن شبیه خارجیاس ...

اینجوری ک داره کم کم رو میشه این کاربر لاکچری های نی نی سایت که خوشبختن هیچ مشکلی تو زندگیشون ندارن اومدن فقط اون کمبود توجه و عقده هایی ک دارن اینجا خالی کنن و با یه کاربری ناشناخته واقعیت زندگیشونو میگن
اینجور تایپیک هارو باید کسایی ببین ک میشینن حسرت میخورن و زندگیشونو ظاهرشونو با دیگران مقایسه میکنن

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

واییییی خداروشکر که همراه نبودم وگرنه باز ده برای. اعصابم خورد میشد چی شد که سر مچش گرفته شد ؟

خودش تاپیک زد حلالم کنید دروغ گفتم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یچیز دیگه هم که نظر منو جلب کرد

ایشون تو تاپیک بارون یکی ازشون پرسید اهل کجایین گفت خراسان بعد تو شاتا راجب کلات صحبت کردن که برا استان خراسانه..

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜