2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 53318 بازدید | 653 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای دختر هیچ وقت واسه هیچ کسی توی مجازی گریه نکن حتی اگه با تمام وجودت مطمئنی واقعیه دیگه هر کسی مشک ...

فکر کنم شما منو دیده بودید تو تاپیکاش ، چند ماه پیش با اون کاربر دیگه بحثم شد همون دختره که خیلییی ایلدا رو دوست داشت ، و دیگه منم هیچ تو تاپیکاش نیومدم نظر بدم 

همون موقع در حد یک درصد شک کردم انگار یه جای کار میلنگه ولی خب ۹۹ درصد میگفتم نهههه 

آخه می‌گفت نماز میخونم می‌دیدم مدام لاک داره یا کاشت کرده

دقیقا نباید اینجارو انقد جدی میگرفتیم

عاخه نباید ما رو سرکار بذارن 😕

بخاطر این تاپیکا و کاربریای فیک چقدر فحش میخوریم 😂🤦‍♀️

گربه ملوس و.. خیلیا 

اگر واقعا گزینه کد ملی بذارن برای ثبت نام 

ادم احساس حماقت نمیکنه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

همون دومی و سومی و چهارمین تاپیکش واسه این بود که مثلا بگه کاربریش دست کسی افتاده اولی رو زد دید نتو ...

بعدشما روی کارب ایشونخیمه زده بودین

موضوع  تاپیک اولی اصلا نامفهوم بود

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

همون دومی و سومی و چهارمین تاپیکش واسه این بود که مثلا بگه کاربریش دست کسی افتاده اولی رو زد دید نتو ...

به نظرم خیلی کار درستی کردی من ممنونم ازت

من خودم خیلی راهنمایی های خوبی از اینجا گرفتم ولی جدیدا برای راهنمایی کردن وقت نمی‌ذارم فکر کن دوساعت تایپ میکنی برای اراجیفی که به ذهن یه نوجوون بیکار اومده

این وسط کسایی که واقعا احتیاج به کمک دارن هم نادیده گرفته میشن.تاپیک های اول این کاربر رو خوندم تعجب می‌کنم دوستاش چطور متوجه نشدن،تو ۱۷ سالگی میگه ۵ساله نویسنده هستم🤦‍♀️آخه بچه ی ۱۳ ساله چی جز جفنگیات میتونه بنویسه😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
فکر کنم شما منو دیده بودید تو تاپیکاش ، چند ماه پیش با اون کاربر دیگه بحثم شد همون دختره که خیلییی ا ...

مشکل شما اینه خیلی حرفای بقیه رو میسنجید اخه 🫠 

اخه مثلا یکی لاک بزنه و نماز هم بخونه عجیب نیست 

اگه بخوایم انقدر روی حرفا زوم کنیم من و شما هم کاربرای فیک تشخیص میدن 

الان همین ایلدا یه چند تا از اطلاعات ریزش که زیاد مهم نیست رو تغییر داده توی سایت

حالا نمیگم چی شاید دوست نداره کسی بدونه

خب اینا منطقیه 

مشکل این تاپیک حتی اگه استارترش فیک باشه اینه که بت ساخته 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نه خیمه نزدم حتی قبول نکردم اولش که فیکه

پس چطوری متوجه شدین؟

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

خودت چرا موندی تو تاپیک بحث میکنی اگه بیکار نیستی برو اورانیومتو غنی کن ملت لنگن

خب من توی این تاپیکم فقط 

نمیرم جست و جو کنم اطلاعات به دست بیارم پخش کنم بیکاری داریم تا بیکاری 

سعی کن روی ادبیاتتم کار کنی 

زشته 

توی واقعیت هم اینجوری حرف میزنید؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
مشکل شما اینه خیلی حرفای بقیه رو میسنجید اخه 🫠 اخه مثلا یکی لاک بزنه و نماز هم بخونه عجیب نیست اگه ...

نه من مشکلم لاک زدن نیست بلکه گفتم تناقض داشت ولی اصلااا اهمیت ندادم چون نمیشد بر اساس اونا قضاوت کرد

ولی از صفحه ۶ با دقت خوندم ، خودم هم تاپیک زدم با مدارکی که دیدم مطمئن شدم این ایلدای ما فیک بود و شخصیت اصلیش ملوورین بانو بود ، و دقیقااا با چندین مدرک کاملا معتبر ثابت شد