2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 42117 بازدید | 653 پست
همین تاپیک ص ۶ به بعد

فقط ص ۶ رو خوندم 

شاید دو تا کاربری برای خودش باشه نمیدونم 

ولی تاپیکایی که زدن همه نقض نکردن که 🫠 

اون سه تا اسکرین شات اول هم که گویا خودش تاپیک نزده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تاحالا نجلا رو ندیدم اون داستانش چی بود

باور میکنی فقط یبار یبار رفتم تو همین تاپیک نجلا از همونجا فهمیدم اینم فیک خواستم بگم گفتم ولش الان میریزن رو سرم هیچی میگفت شوهرم زن گرفته من الان مریض شدم ازش اجازه بگیرم برم دکتر؟بنظرت این با عقل جور درمیاد؟من نمیدونم این کاربرا چرا انقدر سادن همه هم باور میکردن هیچی هر روز پربازدید بود خلاصه خودش اومد گفت همه چی رو دروغ گفتم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
صفحه چنده اون تاپیکا

حفظ نکردم که بگردین هست🌚

پنج صفحه ی اول همین تاپیکی که توش هستیم یکی از همون موضوع هاست یکی از کاربرا هم به یه موضوع دیگه اشاره کردن الان ولی نمیدونم کدوم صفحست کامنتش

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

عده ی زیادی از کاربرا برای همین موضوع حرص میخوردن یا ناراحت میشدن الان کدوم راسته کدوم دروغ؟ صد تا ک ...

الان نمیدونم واقعا چجوری توجیه میشه اینکه طرف برعکس چیزی که نشون میداده و بقیه رو هم بهش تشویق میکرده و یه وقتایی حتی سرزنش هم میکرده که چرا شاغل نمیشید و مستقل نیستید و اینجور حرفا محتاج ۳۰ هزار تومن پول شوهرش بوده

کسی که نوشته سه ماهه حسرت بستنی دارم هرروز میره کافه؟

کسی که نوشته چون ظرفای مادرشوهرمو نشستم شوهرم بهم فحش داد و کتکم زد و فلان نیروی کمکی میاد خونشو تمیز میکنه؟

عکسای فیکی که تو هر تاپیکش میذاشت

نمیدونم چرا رو این چیزا میخوان ماله بکشن و بگن راست گفته فقط دوتا کاربری داشته

وای پستام ثبت نمیشه اه نی نی یاااااااااااااار اوف ،من رفتم 😂🤣حرص بقولم 😭😭

متاسفانه به دلیل مشکل کاربریم پست میذارم یاخیلی دیرثبت میشه یااصلا ثبت نمیشه ،ببخشید اگه پست شما  دوبار ریپ میخوره ویا اینکه ثبت نمیشه 🙏

خب این دلیل بر فیک بودن نیست که من بحث خاصی دوست ندارم با کسی بکنمولی حتی منی که دوستشم انقدر پیگیر ...

شما پیام شربت زغال اخته ک داده بهتون رو بخون متوجه بشی از چی بقیه ناراحتن

اتفاقا من ۹۰ درصد کاربرهارو یادم نمیمونه 

و بصورت اتفاقی تو تاپیک دیگه ک پربازدید بود پیامشو دیدم ک چجوری داره بقیه رو راهنمایی میکنه درحالیکه خودش بدتراز اینهارو تحمل کرده و میکنه، با حرفای غلطش بقیه رو گمراه میکنه

چرا باید یجا نشون بده کسی حامیش نیست و بقیه حرصش رو بخورن درحالیکه واقعیت طور دیگه ایه؟ 

مگر ن اینکه داره با احساسات کاربرا بازی میکنه؟ 

اینکه دوتاکاربری داره مهم نیست، ۱۰ تا داشته باشه

ولی اینکه دوتا زندگی ک نقطه نقابل همن رو برای بقیه توصیف کنه و هرجا یطور احساسات بقیه رو ب بازی بگیره و سرکار بذاره جای هیچ دفاعی نداره

منظور بقیه از فیک بودنم همینه، ن اینکه کسی با این زندگی اصلا وجود خارجی نداره... 

و نه نمیشه یجاکسی مثل استاد ادبیات صحبت کنه و یجای دیگه کسی مثل لاتهای چاله میدونی حرف بزنه، امکان نداره ی شخص واقعا باادب بتونه رفتارش ۱۸۰ درجه فرق کنه هرجایی... 

وگرنه همه میتونن حرف بد بزنن اما یکی دودرجه از ادب واقعیشون پایینتر، ن اینکه یبار تو اوج اسمون مودب بودن باشه، یبار تو قعر بی ادبی و بیشخصیتی

این یعنی شخصیت دروغ ساختن از خودش و سرکار گذاشتن بقیه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

فقط ص ۶ رو خوندم شاید دو تا کاربری برای خودش باشه نمیدونم ولی تاپیکایی که زدن همه نقض نکردن که 🫠 او ...

هم خودش تاپیک زده هم اون دوتا کاربر یکین

میدونم سخته قبول کردنش ولی حقیقته

شما یه سر برو تاپیکای قدیم ایلدا رو ببین ادبیاتش زمین تا اسمون با تاپیکای جدیدش فرق داره

شات ها رو با دقت ببین فونت گوشی ها یکیه اسم هردو امیره هردو شوهرشو با ی اسم سیو کرده تاپیک قد رو ببی ...

اونایی ک هنوز باور نمیکنن این ریپلایم رو بخونن بعد شات ها رو ببینن

از کسی بت نسازین

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

دلوینت😐🤦‍♀️

اره اونو یادم رفت🤦🏻‍♀️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هم خودش تاپیک زده هم اون دوتا کاربر یکینمیدونم سخته قبول کردنش ولی حقیقتهشما یه سر برو تاپیکای قدیم ...

عزیزم من تاپیکای قدیمشم خوندم 

دوست دارید باور کنید دوست دارید هم نکنید 

من اینجا نیستم که بحث کنم شما باید باور کنید 

ولی نمیدونم شما چه اصراری دارید همه باور کنن حرفتونو

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜