2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 53318 بازدید | 653 پست
نمیدونم ولی کاش بیاد و تعریف کنه دوست ندارم فیک باشه خیلی دختر خون گرمیه

دیگه بعید میدونم بیاد

اگه بیاد هم توجیهی نمیتونه داشته باشه واسه اون اسکرین چتی که اسم شوهرش و عکس پس زمینش و حتی اسمی که سیو کرده و شهرشون یکیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت خیانت کردم رفتم طرفو دیدم بعد شوهرم فهمیده رفته زن گرفته زنه ام باردار شد دو روز در هفته میومد ...

وایی اینا باید برن سریال ترکی بسازن چ تخیل قوی دارن  

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

وایی اینا باید برن سریال ترکی بسازن چ تخیل قوی دارن

تخیل بیمار دارن😅

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

عشقه 

رنگ زندگی

رنگ دوتا بغل و آغوش

وقتی میری خونه

میدون طرفت 

تازه سنشون بالاتر میره 

بیشتر دوستت دارن

بچه ها رو فقط درک کن 

حتی شده در حد یه کلمه

میدونم میفهمم

و پشتشون رو خالی نکن

همیشه حس کنند حامی دارن 

طرف کلی استوری میذاشته عکس خودشو شوهرشو میفرستاده از مشکلاتش میگفته بدون اینکه بخواد سواستفاده کنهمن ...

اومد با کاربری ملورینش دفاع کرد که از خدا بترسید ما یکی نیستیم!

اگه یکی نیستن شات های صفحه ۶ چی میگن پس

نمیدونم ولی کاش بیاد و تعریف کنه دوست ندارم فیک باشه خیلی دختر خون گرمیه

بیاد تعریف هم کنه خیلی ها باور نمیکنن

شاید اصلا دیگه نباید نی نی سایت 

باید دید نی نی یار کاربریشو اوکی میکنه یا نه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
طرف کلی استوری میذاشته عکس خودشو شوهرشو میفرستاده از مشکلاتش میگفته بدون اینکه بخواد سواستفاده کنهمن ...

حق داری بالاخره دوستت بوده قبول دارم باورش سخته

ولی صفحه 6 ب بعد تاپیک رو بخون کاربر فلاور شات گذاشته

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اومد با کاربری ملورینش دفاع کرد که از خدا بترسید ما یکی نیستیم!اگه یکی نیستن شات های صفحه ۶ چی میگن ...

دقیقا

حداقل میتونست بگه کاربریمو قرض دادم به ایلدا واسه همین نصف تاپیکامون مشترکه

نه اینکه توجیه بیخود بیاره و بگه نمیشناسمش درصورتی که ۳ سال پیش واسش تاپیک زده