2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 42416 بازدید | 653 پست
نه عزیزم بیا ولی اینجارو جدی نگیر به هیچ عنوان

منم اینجا دوسه تاکاربری دارما ولی فقط به خاطر اینه که یه سری فامیلارو میدونم خیلیییی پیگیرن اینجا پیدام کنن ببینن چه سوالایی پرسیدم ولی تاحالا قصه نبافتم هیچ وقت از زندگیم تعریف نکردم فقط سوال میپرسم هر دفعه با یکدوم

فراموش می شوی چنانکه هرگز نبوده ای…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تابستون بود چه سر و صدایی کرد تو سایت خودش نوشت حلال کنید تاپیکای من دروغ بود من اصلا متاهل نیستم

من تاحالا نجلا رو ندیدم اون داستانش چی بود

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

منم اینجا دوسه تاکاربری دارما ولی فقط به خاطر اینه که یه سری فامیلارو میدونم خیلیییی پیگیرن اینجا پی ...

اون مشکلی نداره ولی اینکه ایشون اومده با یه کاربری دروغ میگه با یه کاربری دیگه حقیقت زندگیشو میگه خیلی بده

منم ناراحت شدم ولی دیدم زندگیش اونجوری نبوده که تعریف میکرده خیلی اعصابم خورد شداینجا تو همین تاپیکا ...

نمیدونم 

ولی کاش بیاد و تعریف کنه 

دوست ندارم فیک باشه خیلی دختر خون گرمیه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
عزیزم میگم چند ساله باهاش دوستم قبل از اینکه توی نی نی سایت کسی بشناستش راجع به مشکلاتش صحبت میکردیم ...

یه کاربر نارنگی هم اینجا بود با اونم خارج سایت دوست بودن ویس و عکس میداد هزارتا عکس هم گذاشت ولی فیک دراومد این چیزا عجیب نیست دیگه انقدر تعداد موردا زیاد بوده

من تاحالا نجلا رو ندیدم اون داستانش چی بود

میگفت خیانت کردم رفتم طرفو دیدم بعد شوهرم فهمیده رفته زن گرفته زنه ام باردار شد دو روز در هفته میومد پیش این، بعد گفت دروغ گفتم من مجردم

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

یه کاربر نارنگی هم اینجا بود با اونم خارج سایت دوست بودن ویس و عکس میداد هزارتا عکس هم گذاشت ولی فیک ...

سر نارنگی خیلی دلم شکست اونو دوست داشتم خیلی محترم بود

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ایلدات فیک بود برو شات ها رو بخون عزیز

طرف کلی استوری میذاشته 

عکس خودشو شوهرشو میفرستاده 

از مشکلاتش میگفته بدون اینکه بخواد سواستفاده کنه

من از آدما بت نمیسازم 

دفاع بیخود هم نمیکنم

نمیگم حرفمو باور کنید 

ولی قبول کنید دوست چندین سالم رو بخاطر یه کاربری دیگه ، کلا فیک بدونم

اگه کلا فیک بود میومد دفاع میکرد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜