2777
2789
عنوان

بارداری

320 بازدید | 46 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر 

من ی دختر یک و نیم ساله دارم و حدودا 15هفته س که باردارم  خیلی دوس دارم که این یکی جنسیتش پسر بشه 

گفتم علائم رو بگم شاید کسی بدونه جنسیت چیه 

اوایل صبح ها حالم اصلا بد نمیشد بیشتر اوقات عصر ها 

الان ی مدتی هست بعضی صبح ها حالم بد میشه و ببخشید کمی بالا میارم رنگ ادرارم زرد روشن هست و پوستم خیلی خوب شده و لب هام خشکه وزن گیری تا دوماه نداشتم و الانم ثابته فعلا از مزغ خیلی بدم میاد و حالم از اشپزی کردن بهم مییخوره... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوری دوست داری یا شیرینی ؟ شکمت چجوری اومده جلو؟

هم شور دوست دارم و شیرینی ولی شور و ترش رو بیتر ترجیح میدم زیاد شکمم جلو نیومده ولی لون مقدارم گرده و کمی افتادس 

هم شور دوست دارم و شیرینی ولی شور و ترش رو بیتر ترجیح میدم زیاد شکمم جلو نیومده ولی لون مقدارم گرده ...

هم علائم دختر رو داری هم پسر 😄 من حس میکنم دختره؛ اما برات دعا میکنم اگر به صلاحت بود پسر بشه 

استارتر میتونم منم یه سوال تو تاپیکت بنویسم چند بار تاپیک زدم جوابی که میخواستم و نگرفتم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

هم شور دوست دارم و شیرینی ولی شور و ترش رو بیتر ترجیح میدم زیاد شکمم جلو نیومده ولی لون مقدارم گرده ...

علائمت به پسر میخوره... انشالله هرچی خیره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ان تی رفتی بیا منو ریپ بزن بگو بچه چیه ولی پسره چون علائم منم همین بود شور و شیرنی هم دوست داشتم و پ ...

صبح ها خیلی ابریزش بینی و معذرت میخوام گرفتگی بینی و اکثر اوقات ترشح سفید دارم