dokhtar_tanhaww مدیر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 159 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 39 پست دوماه تقریبا یا۳ماه از سقطم گذشت اما باردار نشدم🥲🥲 1403/11/25 | 08:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستیل_ترش_ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1541 😐😂 واا چرا از ترس بچه اخه ،میتونم بپرسم چنسالتونه؟وقتی نی نی دار بشی شرایط جورمیشه همه چی نگران ... ۲۲ هستمنه واقعا جور نمیشه خودم دانشجوام همسرمم بیشتر اوقات سرکارش هست اگر بچه باشه وقفه زیاد بین درسم میوفته از نظر روحیم خوب نیستم اصلا .یعنی تو یه بازه ای هستم که خودم با خودم نمیسازم گاهی اوقاتاصلا بهش فکر که میکنم دلم میخاد گریه کنم
پاستیل_ترش_ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1541 گفتی شرایط روحی ،منم شرایط روحی افتضاحی دارم و فقد و فقد قران میخونم نماز میخونم ب خدا توکل میکنم هم ... دقیقا اینو خیلی قبولت دارم عزیز دلم❤️صبحی از فکر این موضوع داشتم روانی میشدم رفتم چنتا ایه و حدیث خوندم اروم تر شدم باز الان که یکی دوساعت گذشته مغزم داره میترکه از فکر
dokhtar_tanhaww مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 159 ۲۲ هستمنه واقعا جور نمیشه خودم دانشجوام همسرمم بیشتر اوقات سرکارش هست اگر بچه باشه وقفه زیاد بین درس ... 😂🥲 خوبه حدقل من دانشگاه نمیرم ک درس بخونم و از این بابت خیالم راحتهانشالله هرچی صلاحته گلم
پاستیل_ترش_ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1541 😂🥲 خوبه حدقل من دانشگاه نمیرم ک درس بخونم و از این بابت خیالم راحتهانشالله هرچی صلاحته گلم ممنون عزیز دلم انشالله سال دیگه این موقعه در حال شیر دادن به کوچولوت باشی🌹😍🙏
dokhtar_tanhaww مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 159 دقیقا اینو خیلی قبولت دارم عزیز دلم❤️صبحی از فکر این موضوع داشتم روانی میشدم رفتم چنتا ایه و حدیث خو ... اره دیقا همینطوره فکر خیلی بده من دیگ خواهر و مادر فکر و میارم جلوچشاش🥴🥴استرس خیلی سمه همیشه هرموقع حالمخوب بوده ی چیزی شده قشنگه باعث شده تموم بدنم بهم بریزه
dokhtar_tanhaww مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 159 ممنون عزیز دلم انشالله سال دیگه این موقعه در حال شیر دادن به کوچولوت باشی🌹😍🙏 قریونتتت برمم من مهربون انشااله توم هر موقع شرایط شو داشتی تو این حالت باشی و ذوق کنی 💙🥰
پاستیل_ترش_ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1541 قریونتتت برمم من مهربون انشااله توم هر موقع شرایط شو داشتی تو این حالت باشی و ذوق کنی 💙🥰 فدات بشم قشنگمممنون عزیزدلم🌹❤️
دلدلربا عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 169 قرص اوابوست بخور الانم سه ماه گذشت خوبه واسه اقدام زود تر اصلا مناسب نیست آندومترت رو هم چک کن
دلدلربا عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 169 شما نمیدونی باید چی بخورم ؟روغن سیاهدانه تازه گرفتم استفاده میکنمخود سیاه دونه و عسل میخوام بگیرم چندسالتونه؟ روغن سیاهدونه واسه چی؟
دلدلربا عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 169 ازمایش دادم مشکلی نداشتماین بار گفتم برم سونو واژینال منم سقط داشتم چهارتا ولی خداروشکر الان ۱۷ هفته باردارم البته شما باید عکس رنگی هم بدید