2777
2789

من بعد أز سقط تا ٦ ماه پيشگيري كردم بعد اقدام كردم ٥ ماه تو اقدام بودم بعد باردار شدم الان ١٢ هفتمه من ٣٠ سالمه 

به بدنت فرصت بده آين كه كي چي دوست داره مهم نيست الانم مكمل قبل بارداري بخور كه خيلي خوبه 

۲۰سالمه من رفتم بیرون یخ زدم راه رفتم از پله ها

عزیزم

انشالله که هرچی خیره پیش بیاد

تاپیک قبلتو خوندم منم تمام علایم تورو داشتم 

با این وجود که من پریود شدم و خیلی شدید بود ولخته های خیلی بزرگ میومد بیرون 

و مثل خودت دل درد کمر درد داشتم سه چهار روز خیلی شدید

بیبی چک زدم خیلی کم رنگ بود یکی دیگه فرداش زدم از اولی کم رنگ تر بود به زور دیدع میشه باید تو نور میگرفتی

رابطه هم خیلی کم داشتم و کلا برا اقدام نبوده و جلوگیری کردم

الان سه روزه حالت تهوع دارم 

نمیدونم برا شرایطی که داخلش هستم حالت تهوع دارم یا بارداری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد أز سقط تا ٦ ماه پيشگيري كردم بعد اقدام كردم ٥ ماه تو اقدام بودم بعد باردار شدم الان ١٢ هفتمه ...

همیشه هر لحظه بهم میگه بچه میخوام تقریبا۸ماهه عروسی کردیم اون ۲۹سالشه ،اوندشیش ماه و جلوگیری داشتین؟

عزیزمانشالله که هرچی خیره پیش بیادتاپیک قبلتو خوندم منم تمام علایم تورو داشتم با این وجود که من پریو ...

شاید سریع اول لانه گزینی می‌خواسته بشه که نشده 

حالا میگی جلوگیری داشتم احتمالا اسپرم تحرک کمی داشته ،یا ی چیز گرم خوردی ک باعث شده سقط بشه 

همیشه هر لحظه بهم میگه بچه میخوام تقریبا۸ماهه عروسی کردیم اون ۲۹سالشه ،اوندشیش ماه و جلوگیری داشتین؟

نشنيده بگير امًا جلوگيري نكن 

من پارسال سقط داشتم توي شش هفته من به خاطر أين جلوگيري كردم كه دوباره سقط نشه دكتر گفت نيازي به جلوگيري نيست 

شاید سریع اول لانه گزینی می‌خواسته بشه که نشده حالا میگی جلوگیری داشتم احتمالا اسپرم تحرک کمی داشته ...

اصلا انقد استرس این قضیه رو دارم که نگو 

واقعا شرایط بچه رو نه از نظر نگهداری و نه از نظر روحی هیچ جوره ندارم 

یعنی من یک سال ونیمه ازدواج کردم 

شاید ماهی یکبار رابطه داشتم از سر ترس بچه.

یعنی .. تو این شانس من اگر بچه باشه😅🫠

نشنيده بگير امًا جلوگيري نكن من پارسال سقط داشتم توي شش هفته من به خاطر أين جلوگيري كردم كه دوباره س ...

برا من۲۰روزشم نیود😕

رفتیم بازار راه زیاد رفتم یهو کمرم و شکمم و پهلوهام یخ کشیدن

امیدوارم نی نیت سالم و سلامت باشه برامنم دعاکن🥲

اصلا انقد استرس این قضیه رو دارم که نگو واقعا شرایط بچه رو نه از نظر نگهداری و نه از نظر روحی هیچ جو ...

😐😂 واا چرا از ترس بچه اخه ،میتونم بپرسم چن‌سالتونه؟

وقتی نی نی دار بشی شرایط جور‌میشه همه چی نگران نباش

اصلا انقد استرس این قضیه رو دارم که نگو واقعا شرایط بچه رو نه از نظر نگهداری و نه از نظر روحی هیچ جو ...

گفتی شرایط روحی ،منم شرایط روحی افتضاحی دارم و فقد و فقد قران میخونم نماز میخونم ب خدا توکل میکنم همه چیو سپردم ب خدا خیلی آرومم و ارامش دارم وقتی نماز میخونم حتما همینکارو بکن🙃🙃